Toppen

Ikväll har vi ätit jättegod mat! All mat här är vegitarisk och de tycker jag är väldigt spännande eftersom jag inte är vegitarian :) Maten som görs här är ganska stark och de tycker jag är skitgott för jag älskar stark mat. Så maten har en tumme upp hos mig :) Ikväll har vi både badat och kollat på storbilds film så kvällen har varit väldigt toppen. Den bästa dagen hittils om jag får säga de själv för vi har bildat band och kan imorgon börja repa på riktigt!! Skitkul ska de bli.. Nu ska jag sova för imorgon väntar en morgonrunda som förhoppningsvis blir lika skön som den idag :)
 

snaaaaaaaaabbt!

Heeej! Nu ska vi cykla till rockcity så jag har lite bråttom men idag har redan varit en super mysig dag eftersom jag och en ny kompis har gått en morgonrunda. Vi ställde klockan på 7 och gick ca 5 km :) Idag ska vi bilda band de ska bli grymt hoppas de blir bra!!! Ja nu måste jag gå så jag får försöka skriva mer sen!

Underbart

Jag har haft en jätte kul midsommar med lillgrisen Linnea! Men idag ska vi på olika håll, hon ska hem och jag ska vidare till Hultsfred. De ska bli så sjukt kul med 8 dagars musik, spelande, innspelning, growling och massor annat! Jag kommer sakna alla mina kompisar här hemma men de är ju bara drygt 1 vecka så de är inte så farligt. Jag ska försöka uppdatera mig lite om vad som händer om dagarna för jag tar med mig datorn, men de brukar inte bli så mycket tid över. :) 
 

Midsommar med Linnea ♥

Glad midsommar hälsar mig och Linnea, hoppas alla har de bra! :)
 

Kossor på flykt

Häromdagen när jag var påväg hem från min träning stötte jag på dessa här stackars söta vandrarna, hoppas de gick bra för dom och att dom hittade hem! 
 

Kycklingsallad

Ännu en dag man kan sitta ute och äta! Annanas, äggröra, kyckling och lite annan sallad super gott! :) idag åker jag och Linnea G till norje över midsommar, toppen! Men på Lördag då åker jag vidare till Hultsfred för en veckad musik! De ska bli sjukt kul!! :D 

Gott gott

Idag har vädret varit lite sisådär men när de väl var soligt så va de varmt! :) Det var iaf tillräckligt varmt för att sitta ute och äta! annats idag har jag varit ute med syrran och gått en runda och nu på kvällen tränat boll :)

Världens bästa pappa ♥, Grattis 2013-06-18

Igår fyllde pappa hela 48 år, tänk vad tiden går 2 år tills 50 ju! :) Men alltid samma goa glada gubbe endå! ♥

Underbara du

Sitter ute i solen och äter för andra gången idag, tror jag ska ta och chilla i solen en stund efter jag ätit! :)


Balders Collages

Igår hade jag en kul kväll på Balders fast de kunde varit roligare, men de spar vi tills en annan gång bara! :) Jag plattade mitt hår och först kände jag inte igen mig själv men kul och testa endå :) Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Först kollat på herrarnas match med fotbollen sen gått/cyklat drygt 1 mil och när jag kom hem tvättade jag bilarna osv.. Nu ska jag iaf sova för har inget annat för mig, natti

Student 2013

Grattis till Emmie som tog studenten igår! Det var väldigt kul att jag fick komma! :)

Träning i mitt ♥


Fyllt på mitt träningsföråd med en rosa vindjacka och ett par svarta långa springbyxor. Jag hittade också ett par vita adidas fotbollsskor :)

Torsdag

Torsdag-
Nu ska jag in en runda till Kristianstad och köpa nya fotbollsskor för mina andra är lite ohela.. ;) Efter de ska inviga dom! :) Hej sålänge!

Tankar som går runt runt

Fotade med Linnea igår, skit kul hade vi! När vi inte fotade spelade vi gitarr och snackade, mysigaste på länge :) Idag följde jag med Linnea till Hässleholm, så jag Julia P, Linnea och Anna hade de bra och nu ska jag på match! :) hejsvejs
 

sommar

Innan idag bakade jag chokladmaränger och nu är de dags att provsmaka, sommarkänsla på hög nivo för jag har ätit jordgubbar 3 dagar i rad! :) 
 

Frukost

underbart, idag satt jag ute och åt frukost utan att frysa något. skit gött! Fast nu är de inte lika fint men det gör inget :) senare kommer Linnea hit men först ska jag baka maränger :)
 

Sista dagen i skolan, ♥

Älskade vänner! ♥ Några bilder från skolavslutningen på några av de bästa människorna som finns. Det finns massor mer sådana härliga vänner, här är bara dom jag tog bild med :)
 

skolavslutning 2013

 

De bästa hittills av 2013!!

SRF har lätt varit de bästa ensålänge av 2013 hoppas de fortsätter så, det kommer de! De band jag tyckte bäst om var såklart Rush eftersom jag älskar dom och de har riktigt häftiga shower som inte kan jämföras med några andra bands, Kiss var med bra fast jag inte är något stort kissfan men de runtomkring gjorde de hela! Mycket headbang och luftgitarr på just kiss, sjuuuukt kul. Tur de finns sådant roligt folk som man kan dela detta med! :) De sämsta band jag såg måste varit Europ även om jag till en början stod längst fram. De hände ju ingenting menmen tur man har ben så man kan gå där ifrån och göra något roligare! :D
 

Söndags gott

Hemma från allt och har äntligen sommarlov!  Igår åt vi supergod mat och de var efterlängtat efter en veckas SRFmat.. Jag kommer troligtvis lägga ut lite bilder från skolavslutningen och srf ikväll men nu ska jag bara slappa och njuta av mitt sommarlov! ;)

SRF går före bloggen

Det kommer inte bli särskilt mycket bloggande denna helgen eftersom SRF är igång och därmed inget internet eller ingen teckning :( Nu har jag nyss tränat boll i Kristianstad det är därför jag kunde göra detta inlägg!! Nu är jag påväg tillbaks till rocken för att rocka fett!!' HejSvej :)


ON MY WAY

Då är man äntligen påväg till norje och Sweden Rock Festival! De ska bli så grymt i år! :)

Tagga tagga tagga taggad!

Riktigt taggad! Nu är jag påväg till skolan för skolavslutning och efter de SRF och sommarlov!!

Underbart

Vad skulle man gjort utan vänner? Inte vet jag iaf.. Idag har jag haft de skitbra i solen med Linnea och nu kom jag nyligen hem från träningen. Kan knapt bli bättre :) !

Todays look

 Sitter i bussen påväg till skolan och solen lyser utanför rutorna, hoppas på stor sol idag och de ser lovande ut! :) 
 

Glassigt värre

Efter dagens fotboll körde jag och pappa till Norje. Nu har vi förberett klart inför SRF!! De ska bli så sjukt grymt fett asså!!!!! På onsdag då smäller de! Iaf påväg till stugan köpte jag en mjukglass som satt väldigt fint precis efter träning :)

Run run with my sister

Har nyligen sprungit en runda med syrran nu ska vi fixa mat!! :) Jätte härligt väder att springa i men just nu ser inte vädret ut att va på topp så tur att vi redan gjort de!


Frukost

Godmorgon! Frukost på gång, :)

Bredvid björken

Skönaste klädesplagget att bara dra över sig när man bara ska ut en stund, tex påväg till vattnet.

lovely hair

Här är 2 bilder fån konfirmationen som jag tycker är väldigt fina eftersom jag gillar håret. Jätte fint hår Amanda! :)

konfirmation 2013


Idag har de i min klass tagit konfirmationen. Jag kan säga att det som tog 2 timmar i kyrkan lätt kunde varit 1 timme istället, det hade blivit mycket bättre då men det var fint ändå! :) Som ni kanske förstår så har jag hoppat de här med konfirmationen. Jag förstår inte riktigt poängen med de och jag kände att jag hade för mycket annat att hålla reda på. Men idag var dagen här och jag kollade på min klass och alla var jätte fina. Efter kyrkan åkte jag till kusin Kim som håller korset på sista bilden! :)



RSS 2.0