Söndag-

Mycket trevligt ikväll! Imorgon har vi match så tror jag ska planera min natt snart :)


`Morning breakfast´


puss ♥

Godmorgon! Nu sitter jag här och tar de lungt medans mamma fixar frulle. Sen idag beger vi oss till Kristianstad för att besöka Simon och Helen på påskmys. :)

L-Ö-R-D-A-G

Hej igen! Nu ska jag slänga i mig något lätt att äta sen ska jag och syster träna en stund.. Fast inte så hårt för det är ju faktiskt både helg och lov. ;) Ikväll ska vi på kalas till våra före detta grannar, de ska bli mysigt! Hejdå :)

Påskägg!

Glad Påsk! Liten kycklingFågelunge (framifrån)Nykläckt kycklingGult hjärta

Imorrse när jag vaknade kände jag mig riktigt pigg! Jag och Ragna fixade påskfrukost och efter frukosten fick vi påskägg! Ha en fin påsk

Långfredag

 
Påskmiddag! :)

söta och röda

Gårdagen kunde knappt bli bättre! Efter skolan var jag och Amanda på bulten och spelade dessutom åt vi B&J's! Efter de gick jag till gymet en stund och sen hem då vi grillade och efter de fixade Ragna jordgubbarna! :)

Strawberries

Vill ha sommar och äta jordgubbar nu! Som tur är så har Ragna köpt de!!! Fast dom på sommaren är ju tusen gånger godare men det är ändå gott om man äter dom med något sött, eftersom utlandsjordgubbarna inte är så söta! :)

Fotboll

Efter att ha ätit en go fet pizza en onsdag känns det inte så gott längre, men tur att jag har träning om en timme då! Hejsvej

paint your nails

Fixa naglarna innan nattedags

Enkelt och gott

Efter ett pass på gymmet passar jag på och äta. De kanske inte ser perfekt ut men de är riktigt gott. Tonfisk, finncrisp och vad du än tycker om! :)

Våfflor

Våffeldagen igår ju 

The really best ♥

Hallon och blåbär är de bästa frysta bär jag vet! Till de är de gott med banan särskillt när man gör milkshake. :) De är de ända som behövs då är frysta hallon/blåbär/banan och sen någon fil.

chillaaaar

Dags att plugga snart, denna veckan har vi 2 prov, ett idrottspapper och en bok som ska vara utläst och klar så ´lets do it eller något.. Ikväll blir de fotboll som vanligt hoppas bara vädret håller sig som de varit idag eller blir varmare för kallare hade varit sämst!!! 

saknar..

Söndag. Vaknade hyfsat tidigt idag, trodde aldrig jag skulle vakna igår när jag somnade men hade fel! Till och med så att jag är ganska pigg :) Snart ska jag på fotbollsmatch och efter de ska vi äta och ta lagfoto. Sen när jag kommer hem måste jag plugga hela kvällen!  Ha de.

Små citroner gula

Igår var jag och Tiffanie i stan och kollade bio. Rekommenderas, Riktigt bra!


LÖRDAG!!

Äntligen Lördag och helg! Just nu är jag på gymmet med Tiffanie fast vi ska gå hem snart. Jag har varit lite dålig på bloggen de senaste dagarna men jag har faktiskt inte varit hemma! Ikväll blir de fest hoppas på de bästa! :)


Känslan när de snöar och är kallt

Sitter i soffan och kollar ut genom förstret, det snöar och de känns inte bra. Så himla trött på de här vädret.. -aldrig att solen kommer och ger lite värme.. Ikväll är vår uteträning inställd pga vädret därför ska vi köra styrka inne istället. Nu ska jag sluta tänka på de eländiga vädret och vara lite glad, ha de! :) 

Onsdag

Dricka te och kolla igenom läxorna.. 

Älskar dig mest! ♥

Världens bråkigaste men ändå finast, skojigast, sötast och gulligast!! Vad har man syskon till om att inte tjabba och bråka med men också att älska mer än allt.. Min bror ♥

play guitar

Måndag- Idag var ingen vanlig måndag i skolan.. För denna veckan har vi företagsvecka då kommer olika företag till oss eller tvärt om att vi kommer till dom och kollar rundo lite. Skönt med lite omväxling från bara vanlig skola hela tiden. Aja, nu i alla fall spelar jag gitarr innan jag ska på fotboll ikväll! :) Ha de 

Face it

notice it and face it are two diffrent things

Eyebrows

Just nu . Efter en toppen helg väntar en kväll i soffan, fast först tvätta bort färgen. Ögonbrynsfärg eller ögonbrynspenna är nog något jag inte kan klara mig utan!! :) Ha en fin kväll

Något av de bästa som finns ↓

Något gott måste man ha en fredagskväll! :)

Tittut! ☻

Snabbis! Idag blir en slappefredag med glssmys. Har inget planerat och inget att göra.. Så om någon vill göra något hör av er! :) Iaf så ska jag sälja bingolotter med fotbollslaget nu.. riktigt tråkigt, jag ska stå där mellan 6-7 så ska sticka nu! Hejdå!!

``MATRIX CURL´´

Införskaffat mig specialschampo för lockigt hår och även lite andra hårprodukter från Matrix. De ska bli kul och testa något som är till för just min hårtyp, :)

vindruvor-

Inställd träning, perfekta vindruvor fick bli min tröst! Aja jag får väl åka till Tiffanie lite tidigare än planerat då.. och köpa lite gott, kanske lite chips eller glass? Ha de ikväll! :)

STUDIEDAG IMORGON! ♥

Laddar om inför fotbollsträning! I måndags var de så kallt på träningen så jag tänkte skita i de om de var lika kallt idag, men de känns som de inte är lika kallt idag så då skippar jag såklart inte de, jag får köra med dubbla tjockvantar eller något.. Imorgon är de äntligen studiedag, så skönt!!!!!!!!!!! Så ikväll ska jag till en kompis och ha fredagsmys fast de är onsdag ♥! Ha de!

shine so bright.

Mycket bra dag för att vara en Tisdag. Först en vanlig dag i skolan som gick ganska snabbt fastän vi slutade halv 4! Efter skolan gick jag till bulten och spelade gitarr osv, efter 2 skojiga timmar i musikrummet fick jag skjuts till gymmet. Jag smygtittade lite på vad de andra gjorde så nu vet jag vad jag ska göra nästa gång! :D Hej sålänge! ♥

Segt med måndag, men skönt att sluta tidigt ☺

Godkväll! Nu sitter jag och väntar på maten, är ganska hungrig. Idag slutade vi ganska tidigt så jag tänkte gå en runda till gymmet men jag ångrade mig för vi har ändå fotbollsträning ikväll, så de kan va ganska skönt att ta de lungt idag. :) Nu ska jag fortsätta att göra ingenting bara vänta på maten! De kan behövas ibland ;)
 

Lördagkväll

Hejhej! Idag på fotbollen var de riktigt kul och spela! Dessutom gjorde jag 3 mål och de gjorde de enu roligare, iaf för mig :) När jag kom hem mös jag med syster Ragna sen åkte vi och kollade på innebandymatch med A-laget, de gick inte så bra men sådana dagar har ju alla! Nu ska jag köpa lite godis sen blir de tjejkväll och Mellomys!

love and hope

 Imorgon har vi match med fotbollen, ganska halv tidigt och jag har inget bättre för mig så funderar att natta mig. Imorgon kväll är de final i Melodifestivalen, jag vae inte fall jag tycker någon är bra så hejar inte på någon speciell men mellomys kan man ju ha endå! :)

Daimglass

När jag kom hem sa Ragna att hon också gjort daimglass idag! Vilken tur för vi han aldrig testa vår innan idag, den hade inte riktigt frösigt ;/ Men imorgon kväll då blir de daimkalas! ;) 

Baka

Fredag! Denna veckan har gått väldigt fort, gött! Nu väntar vi på en daimglasstårta som ska vaga inne i 2 timmar till, :)

denna veckan gick snabbt, fredag imorgon ju!

Godkväll! Hemkommen från träning och hemma från allt. idag slutade vi redan vid 2 så jag stck till gymmet en runda och var där tills halv 4 sen gick jag till Tiffanie. Vi var en stund på bulten osv sen halv 9 var de dags för innebandy! Vi var inte så många på träningen idag kanske är för sesången snart är slut?.. Iaf nu har jag duschat och sitter här med min hallonsmothie :) Nattei!    

när löven börjar synas och snön försvinner

Vår och sol i mitt hjärta just nu ♥ Idag har vädret hållt i och varit lika fint som de senaste dagarna, hoppas bara de fortsätter så, vore toppen! Idag blir en läsa läxor dag :/ Fast först ska jag kolla på ett avsnitt topmodel! 

never look back

 

Hej Tiffen ♥ Taggad till match?

Tjena! Vi taggar match ikväll, hoppas på vinst denna gången ;)

Dagen efter Lördag.

 
Dagen efter Lördag. Igår var en riktigt bra dag/kväll/natt. Balders var riktigt roligt igår, de brukar bli så när man har goa och glada folk att umgås med! Men idag får man ladda om för fotbollsmatch väntar. Samling om en halvtimme.. Dags för att packa väska nu! :) Ha de

Collages-

Tjeeeena! Har nyligen varit på gymet och gymat lite, till en början själv men sen kom Tiffanie och lös upp rummet.. ;) Efter gymet var vi båda skit hungriga så vi åt lite men nu ligger vi här som ni ser :) vårt internet har inte funkat de senaste dagarna så har inte kunnat blogga men nu testar jag en mobilblogg! I torsdags gjorde jag ljusa slingor i mitt hår, i början var de lite ovant men nu har jag vant mig :) jag får lägga upp någon finare bild på de sen när internatet inte krånglar, tjarå duschen väntar




RSS 2.0