give me your love

Älssssssssskkkkkkkkkkkkkkkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr LOVET! Det gör mig galen precis som bilderna ;)

nere vid sjön-

New jacket-

Some new

Lite av det från Ullared! Jag och Ragna har varit vid sjön idag för vädret blev som jag ville! Vi har fotat massor så kommer lite mer bilder senare! :)

just my day

Idag har vi varit i Ullared med familjen. Har inte varit där på många år men nu är det gjort ;) Jag fick med mig hem en hel del blandannat en bandt-shirt, en mascara, en ilener, en "pälsjacka", ett Iphoneskal, fyra rosa träningströjor och lite annat  smått och gott skit... Efter Ullared körde vi raka vägen till innebandyträning så orkar inte lägga ut det jag köpte idag men imorgon är en ny dag med nya tag! Om vädret blir lite finare imorgon än idag så går jag och syrran förhoppningsvis ut och fotar en sväng! :) 

igår-

Bilder från igår- Rockmässan var inte så värst stor men nu har jag varit där :) Jag köpte i alla fall en skiva och en band t-shirt. När vi körde hem från malmö körde vi inom Kristianstad och åt på Kosan. Idag blir det en soffhängardag till en början men sen är det fotbollsträning, göött!  

go morgun

Nu drar jag till innebandymatch! Undra hur det går vi är inte så många idag.. Men iallafall efter matchen ska jag direkt till Malmö, för det är rockmässa där i helgen! Hoppas det blir kul men det duger nog!!! Ha de jävla gött!

i'm the one who don't care..

 
Snart skolan.. Trött idag, lång dag igår. Idag äter jag nog frukost i skolan istället för hemma.. Sen har vi idrott direkt på morgonen, jobbigt. När jag kommer hem ska jag plugga på Engelska för vi har prov imorgon. Sen ska vi ha en sista utomhus fotbollsträning, det ska bli kul! Ha en fin dag och längta inte för mycket tills imorgon! Vill ha helg!!!

live your life, not someone else's-

 live your own life, not someone else's-    
 Imorgon ska vår klass till Malmö för att titta på någon utställning med tnutankhamun.. Kanske inte det roligaste men kul med lite omväxling ibland.. tåget dit blir kanske kul, vem vet!? 
 

Gööössssssssssssiiggttttttttt

Bak- Ragna bakade men jag hjälpte till med dekorationerna. ;) Nu är det bara till att invänta hollywoodfruar!!
 

bak butterkaka

mamma är flitig hon! efter programet bakkampen har mamma bakat 2st butterkakor, båda bra men denna i topp skick! nu blir det att kolla på solsidan
 

lång söndag-

Steg upp halv 8 och åkte på innebandymatch i karlskrona. vi förlorade :( När vi körde hem stannade vi på äckliga fett mcdonalds. Jag gillar inte maten där särskillt mycket men mcflurrysarna är skit goda glassar! När vi var i Lönsboda igen bytte jag om till fotbollskläderna och stack direkt till nästa. Första inomhusträningen i år! Aaaas jobbigt men kul. Nu är maten klar så hejdå! 

my bracelet


Pandora- 

Lördag? känns som Sööööndag

Lördag är helt slut och trött i huwudet. Alltså är väldigt förkyld.. Igår söv jag hos Tiffanie tills idag, i morse gjorde vi goa frukost och sen stack vi på A-lags innebandymatch. Imorgon spelar vi själva innebandy i Karlskrona, hoppas vi vinner! Men nu ska jag läsa ut min bok som är ganska bra. :) 

morning flyers


birds- Sovmorgon idag innan skolan, gött!.. bussen kommer när som just nu men iallafall har jag varit ute och fotat lite nu på morgonen. blandannat de 2 bilderna-  Nu får jag stänga ner för där komm bussen! ;)

Göllig vovvvve!

igår vann vi vår första hemmamatch i innebandyn! Det var skitkul och spela också..! Efter matchen gick vi ner till grannarna på kalas, det var en skit gullig hund där.. alltså den på bilden ♥ Idag när jag vaknade gick jag en runda i ösregnet ganska skönt ändå -.- Ha en fin söndag :)

my new love! Dr martens

Igår tog jag och Linnea tåget till Växjö för att shopa en sväng! Vi han inte var där så länge för dels var tåget 25 min sent när vi skulle dit och sen så var det redan en sen tid.. Men det gjorde ingenting! Äntligen har jag köpt nya dr martens, röda! Jag köpte också en långarmad tröja nu när det börjar bli kallare och sen ett par örhängen- :) Nöjd!
 

pff.. godnatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                 Nu ska jag gå och lägga mig. Gör mina läxor och nu är jag bara så arg så jag orkar inte mer. Godnatt... Men först milkshake! ;)

godkväll-

Hemma från en promenad i skogen. Nu ska jag dricka en kopp te- Ha det bra ikväll! Imorgon blir det ny dag och nya tag..

:/

Tror jag ska ta och läsa mina läxor... natti

Lördag--Söndag

Söndag! Dags för ny header, den gamla skulle jag bara ha sålänge och nu var jag tvungen och byta direkt för den var ganska opassande. Igår hade vi fint besök som stannade tills idag, vi bakade, käkade fikade, kollade på film och såklart snackade massor, mysigt. Idag vaknade jag lite tidagare än de andra så jag gick upp och plockade in disken sen igår osv sen åkte vi upp för att kolla på herrarnas innebandy match, så nära att de vann..

Tv- jeje

Lite om flyttat på rummet igen! Nu när jag äntligen köpt en telivisor- Så skönt! Idag har jag varit i Kristianstad och tränat fotboll, det var jätte skönt fast jag var lite slö i benen.. dels från gårdagen men också för det regnade hela tiden ;)  Idag i skolan var det chilliconcarne vi kom på att det betyder ju chilly med kött på spanska.. hahaha tengo chillyconcarne= jag har chilly med kött! Nu ska jag snart äta något gott fast först vänta in syster Ragna! :)

hehe, hi''

Hemma från skolan- Idag slutade vi redan 15 över 1 men var inte hemma fören 10 i 2 ändå för åker ju buss -.-  Iallafall, är det skönt och komma hem lite tidigare! Idag har jag inget planerat förutom träning ikväll och plugga lite nu på dagen :) Men imorgon skjutsar pappi mig till stan efter skolan för ska köpa en egen TV pga jag behöver en till mitt nya ps3 spel.. Den andra tven är ganska upptagen av min bror ;) hehe



RSS 2.0