smile, please

Torsdagskväll, Nyss hemkommen från bulten och träning. Snart ska jag och Ragnis baka en kaka som kallas kladdkaka.. Det är det bästa kladdkakereceptet som finns, det är sant ♥ Först ska jag läsa igenom engelskaglogorna tills imorgon och ja sen kör vi igång.. Godnatt sålänge! :)

hej sötis



Tjenare! Jag har varit lite dålig med bloggen de senaste dagarna så jag får väl skärpa mig snart! Nu pluggar jag på spanska för imorgon har vi spanskaprov, iallafall så ska jag dricka lite te nu och fortsätta läsa spanish.. Sen ska jag spela lite gitarr och efter det åker jag med syrran upp till träningen :)  
 

Grattis ville på dop dagen!

Bilder från dopet- Så många söta bebisar det finns! Så gulligt när dom pussas med! Det var ville den lilla tjocka gullbebisen som döptesm, ♥

new in- :)

Idag åkte jag och mamma en sväng till stan och se vad som följde med hem! :D Imorgon blir det barndop för lill Wille ♥ Ha det bra

Tomy hilfiger polo t-shirt

Äntligen har jag köpt mig min födelsedagspresent! Så nöjd!
 

gåtor på glassar

känner ni igen det som står på mobilen, det gör iallafall jag. Senast det hände var idag och igårkväll.. Idag gick träningen i kristianstad ganska bra det var ganska kul med. Påväg hem från träningen körde jag och pappa inom pizzaboden och tog en pizza med oss hem, det var skit länge sedan jag åt pizza så det var ganska gött.. Sen åt jag en glass där det stog en gåta på pinnen, kanske inte den bästa men den stog iallafall där ;) Nu fortsätter jag min kväll, hajdå! :)

Äntligen fredag!

Nu sticker jag till skolan.. Idag går vi bara till kl 14, Och vi har vår första mattelektion och vår första musiklektion.. Efter skolan åker jag hem med bussen :( jag hatar bussen det tar så lång tid. men sket i de man kommer hem iallafall, Ha en bra dag! :)

Sämsta appen..

Okej.. Idag har jag haft fult upp, skolan slutade inte fören halv 4 sen han jag bara precis hem med bussen och äta för sen skulle jag upp till byn igen och träna fotboll, efter träningen som var riktigt lugn och skön idag kollade jag på damernas match.. För en liten stund sedan kokade jag chokladmjölk till mig och syrran så nu har jag läst min biologi med en kopp choklad.. Detta är mobil blogg så man kan väl alltid hoppas att appen funkar den här gången.... Nu ska jag läsa lite i min bok och sen söööva, Natti! :) Asså blir förbannad snart det funkar inte ladda upp bilder på bloggappen..


solo-

Såhär ser min kväll ut --->
 
 
                                   

Iphoneskal :)

Idag i skolan kändes det lite mer allvar vi har redan fått 2 prov, ett i spanska och ett i biologi. Inte de roligaste ämnena att ha prov i men jag märkte att jag kunde endel av det redan.. När jag kom hem hade Ragna köpt ett Iphoneskal till mig, det ljusrosa är mitt och det mörka Ragnas hon är så gullig! 

godkväll-

Hemma från träningen. Nyduschad sitter jag och dricker milkshake.. Snart ska jag läsa lite i min bok och sen lägga mig för jag är sååå super trött, godnatt :) 

Happy summer!

 

lördag-söndag

Idag har det varit underbart väder! Ca 30 grader ♥ Igår på surströmingsfesten smakade jag den där fisken och det kan jag säga med menande ord det var det äkligaste jag någonsin ätit! örkk och fyfan. Idag vid 9 tiden gick jag och pappa ner till havet och tog ett dopp, annars idag har jag badat änu mer och spelat fotbollsmatch som gick lite sådär men det blev iallafall 2-2, nu ska jag plocka lite på mitt rum. sov sött och dröm gött!

match start idag!

Okeej.. bilder från igår- fin kväll! Idag ska vi spela vår första serie match det ska bli as kul för det var så länge sedan sist! Direkt efter matchen ska vi ner en sväng te stugan för vi ska på surströmingsfest... inte för jag har smakat surströming men det låter ju inte som värdens goaste.. men det får jag se i kväll!

every girl is cool!

Idag ska vi äntligen ha släktkalas! ;) det var så länge sedan.. I skolan idag var det inte särskillt kul vi var i hjärtasjön och åt grillad korv.. sen lyssnade vi på när dom pratade om kolmilan osv... Nu ska vi hämta maten i byn som mamma har gjort, Ha de bra! :)) 

Malmö, popkollot!

Bilder från veckan i Malmö, det var redigt kul och jag rekomenderar att åka till popkollo 1 vecka på sommaren för det bara är så!

sunroses!

Solroser- bilderna är från ett av alla miljontals solrosfält i Italien.... Idag var sista dagen på sommarlovet, skönt på ett sett för imorgon får man äntligen träffa alla kompisar igen, och så bli vardagen värklig igen.. Igår på min födelsedag fick jag mitt musikprogram och hörlurar till de.. Och en Tomy hilfinger t-shirt som jag önskat mig, men den har jag inte redigt fått en men jag ska få för jag ska välja själv :) Nu ska jag läsa några sidor i min bok sen pysa till sömns! nattinatti! ;)

14 år idag!

Den första bilden är på mig nu, de 2 andra för exakt 2 år sedan- tiden går snabbt! 14 år idag!

Italien jag i utsikten-

Sista inlägget för idag, Här är lite bilder från den sjukt goa utsikten. Det var verkligen jätte vacker utsikt! Lite mer bilder blir det nog från Italien men nu är jag så sjukt trött efter en asss rolig vecka i Makmö.

Italien i Pisa-

De 2 fötsta bilderna är på min otroligt coola och söta bror när han skillsar sig lite runt det lutandetornet i Pisa- Övriga bilderna är på mig eller tornet, jag fattar inte hur dom kunde bygga det så det är ju skit knäppt. :)

Italien vid havet-

Lite efter menmen.. Här är bilder från det goa havet i Italien, de kommer mer bilder senare eller imorgon, :)

Popkollot

Popkollo- Lite bilder från popkollot. Första bilden är från tårttävlingen som vårt lag vann! panda tårtan då ;) Andra bilden är från bandfotograferingen då var jag princesa och min kompis brevid panda. Nästa bild är på ett gäng hel coola tjejer, den sista bilden är från tårtbakningen. Mer hinner jag inte ladda upp för nu ska vi gå :) 

hej och hajdå

Tja mycket mer hinner jag inte skriva för vi har samling nu... Nu ska vi till en studio och spela in en låt, ska bli kul men jag vill inte va först men tydligen skulle jag det... Ha det gött

Popkollo dag 2

Såhär efter första natten på popkollot känns det jättebra! Många snälla människor och skit god mat! Idag har vi bland annat varit i en affär och köpt snusk och snask Nu börjar vår andra workshop om 5 minuter så hinner inte skriva mer just nu men kanske ikväll.. :)

Italien- jag vid tegelhuset

Mer bilder från italien, mig vid ett tegelruckel. Nu har jag laddat upp lite mer Italien bilder iallafall.. Imorgon åker jag till popkollot i Malmö jag är riktigt spänd och det ska bli redit gött! Jag kommer ladda upp mer bilder från Italien under veckan tror jag.. om jag får någon tid över till datorn då ;)
 

Italien- me in the darkness

Italien pix från en liten by vid namn Panicale-

Some new

some new stuff:
Halsduk-
bälte-
solglas-
klocka-
örhänge-

på väg!

Nu till stan för att införskaffa mig hörlurar till mitt musikprogram.. Annars ser dagen ut såhär, packa klart väskan tills imorgon, åka till norjeboket och hälsa på sommarstugan och imorgon åka till popkollot i Malmö i 8 dagar :) Ska bli grymt!

Italien- poolen

Mer från Italien. Här är några av alla bilder från poolen jag kommer lägga ut mer bilder från både poolen och allt annat!

Göteborg/Liseberg

Bilder från Göteborg, vi hade det topp mysigt! Längtar till popkollot nu :D

home sweet home

Äntligen! Igår var vi ju i Göteborg och som alla vet fyller jag snart år.. Så jag gick in i en musikaffär och kollade runt lite, särskilt på musik redigerings program. Och tillslut slutade det med att mamms och papps köpte det till mig + en inspelnings mic och till gitarren.. :D Så nu är jag jätte glad och försöker instelera det på min dator :) Imorse vaknade jag hyfsat tidigt så jag har redan sprungit en runda, jag trodde jag skulle vara helt trött idag men nej. Nu håller jag på med detta och sen ska jag träffa Hanna det har jag inte gjort på länge så ska bli mysigt! pus och ha en bra dag!

Mot Göteborg

Godmorgon, Nu gör jag ett snabbinlägg för om 2 minuter ska vi köra.. Jag ska till Göteborg med mamma, pappa, Olle och några till.. Vi ska sova på hotel gå på Liseberg och kanske shoppa något litet.. Men hejdå ochh ha de!



RSS 2.0