Lördag, ♥

Godkväll! Nu känner jag mig inte så stressad så jag kan andas ut och ta det lungt. Helgen har varit jätte mysig med alla nötter i vårt innebandylag. Vi bowlade och åt tillsammans. Senare på kvällen bastade och badade vi, kalt i vattnet men inte så farligt. De kallaste var att gå från bastun till vatten för man gick på is.. På natten sovde jag inte särskillt mycket, jag hade inget eget täcke för min syster snodde de från mig så jag frös som en gris.. Men de gick bra ändå tillslut för nu sitter jag här och mår bra! ;) Vi kollade också A-lagets träningsmatch osv..
 
Funderar på att lägga mig snart. Imorgon ska jag och några andra goa tjejere ta tåget till Malmö och shoppa de sista innan nyår och kanske lite annat... Hoppas alla får en bra morgondag om jag inte hinner skriva de imorgon innan jag sticker! ;)
  Godnatt! ♥
 

Fula bilder sen igår.. hehe ☺

Lite fula bilder sen igår när vi badade och bastade med goa vänner! 

snabbbbt nu va!

Igåt var det innebandy cup och nu fortsätter vi fredagen med innebandy träff elelr vad man ska säga.. Ha de så bra nu ska jag sticka ! :)

Älskar alla lov!

jag på julafton med luva .. Gårdagen var skit kul, tack för de!

SOMEDAY BY JUSTIN BIEBER

bodyspray + parfym ♥ 

SNÖ OF SWEDEN

Snö of sweden armband + örhängen ♥

Julis ☺

lite julklappar! ♥

Julbalders is on G

Hej och hejdå! Nu ska jag till några kompisar sen drar vi till balders,

Knäck- ☺☻

Idag har varit en dag full med julgodis bak, i allafall nu på kvällen. Efter 1 timme och 20 minuter var min och pappas knäck klar. Det stod 15-20 min i receptet men det beror tydligen helt och hållet på grytan och hur mycket man gör osv... Men Nu står den och stelnar, hoppas på de bästa knäck brukar inte bli så lyckat hemma hos oss.. De bollarna med choklad runt som jag la ut innan heter -mozartkulor. Nougat inlindade i marsipan doppade i choklad, ett jätte gott julgodis!! Om ni vill ha receptet gå in på min systers blogg ♥ Den finns bland mina länkar :) Nu ska jag kolla till knäcken en sista gång sen får de va! Godnatt sålänge! ☺

Ljus lite såhär innan jul-

Har nyss tänt lite mys ljus på rummet :) Asså jag längtar så mycket till Jul, de ska bli så mysigt osv presenterna är ju med ganska kul...  På tisdag är de julbalders, är verkligen taggad men får se om jag ska dit eller inte för de blev inte som jag tänkt ;/ 

Påbörjat julbak-


someone

"Godmorgon, Har nyss ätit julskinnka härnäst står de fotboll på schemat ..Ikväll ska jag baka något julgodis till :)

Jullov & H&M

JUUUUUULLOOOOOV!!! Idag var sista dagenn i skolan och de känns så bra med lov nu! Efter skolan åkte jag till Kristianstad och köpte de sista julklapparna och lite annat roligt till mig .. Flitig som man är har jag sålt lite jultidningar tillsammans med min bror, det var värt det eftersom jag fick 3 presentkort 1000kr på varje, alltså 3000kr rakt in på H&M!  

bak-

Idag har jag bakat massor av rockyroads med hjälp av syrran. I förgår bakade vi några till oss men idag gjorde vi till min klass. Idag testade vi att ha daim, riesen, jordnötter, dumle och marshmallows i. Vi får se hur de blir men hoppas de duger! På fredag slutar vi skolan och de ska bli de goaste på länge, jul och nyår ♥ !

en bild säger mer än 100 ord

sov sött och dröm på!

lucia!

Innan jag går och lägger mig måste jag påpeka att de är 3dje advent idag och julen närmar sig! ♥ Igår gick vi lucia på innebandyn som jag har skrivit innan, det gick bättre en vad jag trodde och det var ganska mysigt! Nu vill jag bara ha jul! 

be true or false

if you say that you can't understand you are stupid, because I already know 

snabbis!

Snabb inlägg! Nu måste jag skynda mig för ska gå lucia i pausen på A-lagets match. Det kommer bli pinsamt och säkert inte som vi tänkt.. men hoppas på de bästa! Inatt ska jag ej sova hemma så förvänta er inte mer inlägg idag. ;)  Jag och Ragna har varit ute och tagit kort så imorgon kväll lägger jag nog in lite sådana bilder :) Ha en fin helg!!!!
 

lussebullar!

Luciadag! Kom hem från träning nyss och nu måste jag äta en lussebulle för de är lucia .. :)

Lite nya kläder!

stickad tröja- nya favoritbyxor- tröja med nitar på- 

Pepparkakshuset för i år :)

Medeans jag var och tränade bakade mamma ut det här fina hus, Ragna stod för deckorationerna kan jag gissa, Jätte fint i alla fall :) Nästan tur att jag inte var med ;) Orkade inte ta någon fin bild men om ni vill se en fin bild gå in på min systers blogg som finns bland mina länkar :)

julstjärnor i fönsterna-

2 advent- En fin dag som den här, med mycket snö ute! :)

när det närmar sig jul

Ljus är nog något av de mysigaste som finns när det närmar sig jul .. ♥
Jag har börjat längta till jullovet så hoppas de veckor som är kvar går snabbt! Idag har jag varit så taggad men har knappt gjort något, så störigt! Nu är jag så rastlös så jag tror jag går och lägger mig, imorgon är det faktiskt julkalendern kvart i 9 och den får man inte missa!

I can dream it, and do it


sova? aja godnatt iallafall

Jag tror jag ska börja fundera på att gå lägga mig för ska upp halvtidigt imorgon .. eller inte så tidigt men halv 9 ändå .. Innebandymatch samling kvart i 10, jag måste verkligen  se julkalendern innan matchen, den är sjukt bra! särskilt när man har sett den andra, då är den super spännande!! Men natttti fall jag lägger mig.. 

news

FREDAG!! så skönt med helg igen! Idag tog jag bussen in till Kristianstad efter skolan, där mötte jag upp Ragna så vi gick och shoppade och mös tills det stängde :) Jag köpte massor av julklappar också fast de kan jag inte avslöja här .. Mina köp, Blus-  bh/trosa-   jul/nyårskläning-, är jätte nöjd med allt men särskilt kläningen!

1st advent ♥

Idag är första ljuset tänt för det är ju 1st advent...

Innebandyskor

Nya innebandyskor! Idag steg jag upp kl 5 för vårt fotbollslag skulle till Malmö och spela en cup. Det gick inte så bra men de var kul för vi spelade på konstgräs med inomhusregler. Efter cupen körde jag, Ragna och pappa till Emphoria och åt. Vi han inte gå i så många affärer men det gjorde inget.. :) Jag köpte ett par innebandyskor och det har jag velat ha länge :D Nu ska jag dricka chokladmjölk!! :)



RSS 2.0