Sommaren tar min tid

För tillfället har jag inte tid med bloggen.. Sommaren tar all tid!! Så jag är väldigt slarvig och har inte lagt in på länge men de kommer ändras snart igen :) Men nu ett tag kommer bloggen fortsätta att vara ganska tråkig så ni vet!

Dag 2 i Köpenhamn

Idag har varit en skön dag. Pappa, mamma, Olle och jag har gått runt på ströget och checkat läget hela dan förutom på kvällen då vi åt vid vattnet :) För min del blev de endel shopping och de är ju alltid kul! Olle köpte även ett par vans som han är riktigt stolt över.. När vi skulle tillbax till boendet på kvällen tog vi en cykeltaxi som var ganska trevlig att åka :) 
 

Några dagar i Köpemhamn

spenderar några dagar i Köpenham med familjen, mysigt! Igår var vi en liten runda på tivoli och Olle hade turen med sig och van massor choklad som jag kan äta upp. vi ska va här en natt till och imorgon ska vi hem :)
 

Glida, åka bräda

Efer en heldag i Breanäs med mycket, sol, bad och trevlig folk åkte jag och Linnea till byn med våra nya Longboards :) skitkul även om man inte är någon stjärna än! 
 
 

Superstar

Åkt longboard hela förmiddagen idag men nu är de slut på de för Olle har tagit över.. Nu längtar jag bara tills jag får min egen, förmodligen imorgon! :)
 

De bästa jag vet för tillfället!

Äntligen har jag fixat en egen bräda! Så slipper jag åka på syrrans hela tiden :) antingen kommer den imorgon eller på torsdag så hoppas på imorgon för är riktigt taggad till att öva öva öva! 

slarvat med bloggen

tjao, jag har varit väldigt slarvig med bloggen de senaste dagarna men det brukar bli så ibland under sommaren :/ Både igår och i förgår var jag vid Breanäs och solade, badade och spelade vollyboll med massor goa och glda människor. Det var riktigt gött och vädret har ju varit toppen! I Lördses var jag på Linneas konfirmation och de var väldigt trevligt :) och hon sjöng solo i kyrkan, riktigt grym tjej!♥ Just nu är jag i stugan i Norje och hoppas på att vädret ska klarna upp :) Hejdå sålänge! 

Åhus Beach Soccer!

Åhus har varit riktigt kul! Även om turen inte var på vår sida de första matcherna så slutade de ändå bra :) Vi vann B-finalen och alla var riktigt grymma så nu längtar man bara tills nästa år ;) Fast där emellan händer ju massor annat så de är inte så bråttom med de..! Nu ska jag ut och "köra" longboard, iaf försöka ;)

jump

"musik, ♥"
 

Tagga Åhus torsdag-fredag!

Sitter på ett fik med syrran och mamm. Snart ska jag köpa en Konfapresent till min lilla pingla som konfirmeras på Lördag :) ikväll ska jag till Tiffanie, de ska bli mysigt för de var länge sedan! Vi ska blandannat tagga till Torsdag för då är de Åhusbechaboll som gäller!!  :)
 

Något av de bästa jag gjort

Här kommer några bilder från popkollot Metall/punk veckan. De var sjukt kul och jag kommer göra om de nästa år igen :) nu har jag fotbollsträning så jag får försöka göra mer inlägg ikväll eller imorgon :)
 
 RSS 2.0