kom ihåg mig fast du har andra nu


Nymålade naglar syns inte så mycket på bilden men jag har glittrat dom med! ;) Nu ska jag hämta Tiffanie sen ska vi till norjeboke, vi ska vara där tills imorgon hoppas alla får en fin valborg!

-vänta lite, jag ska bara leva klart.


Nu lägger jag mig i sängen för att lyssna på musik!

Jag och Amanda!


Hallu hemma från en dag med mycket fotboll, det var lite slappt i början men i slutet när vi spelade var det riktigt kul! :) Nu ska vi grilla med grannarna så hejdå sålänge! :)

miss your smile



-Min kväll i bilder! :) Jag längtar till imorgon för då är det zonläger 2 ! :) Det ska bli jätte kul! 

iPhone ♥


Äntligen har jag fått min iPhone! tack mamma och pappa! :)

Jag vill ha en skinnjacka..


Jag skulle fortfarande köpa en jacka men nej det finns inte en ända skinnjacka i kristianstad! Men jag fick en tröja och en mascara som jag behövde av mamma :)

only one time





Min dag idag: Skolan gick ganska snabbt idag fast vi gick till halv 4, och det var helt okej lektioner med! Efter skolan tog jag den dryga "älskade" bussen hem.. Jag han inte mer än att äta för direckt upp till träningen! När jag kom hem efter träningen fick jag med mamma ut och gå en runda! Sen fick jag duscha snabbt för jag skulle hinna upp en liten sväng till bulten! Imorgon är det fotbolls match, det ser jag värkligen iframimot jag är så sugen på att springa av mig riktigt! ;)

jag vet mer än du tror


Idag var skolan helt okej fast vi sprang på gympan som var direkt på morgonen, och det var lite jobbigt men skönt ändå för då slipper vi det imorgon! Idag sluade vi 2 istället för halv 4 för vi hade ingen elevensval, gött! Idag har jag ingen träning alls så funderar på att fråga mamma fall hon vill gå en runda med mig. Hejssvejs! :)

saknar mitt ljusa hår lite..


Skolfotot från förra året-

känner mig nöjd! :)


Inne igen, har varit ute en sväng! Hur skönt väder som helst att träna i!

Sweet, godnatt!


Mamma hade köpt jordgubbar och vindruvor som jag åt efter träningen, så nu behöver jag snart gå på toa ;) Annars har jag nyss läst ut min bok och börjat på en redovisning men nu räcker det för ikväll, godnatt!

Bara för att du är du!


Hungrig hungrig! Nu ska jag snart äta får jag hoppas på! Mamma håller på att fixa maten. Efter jag ätit ska jag ta det lungt och läsa läxor. Senare är det fotbollsträning så hoppas det inte regnar så mycket. Efter träningen ska jag basta så hoppas någon mer ska det! :)  

be young and have fun!


Från -busfabriken

Väla-


Idag har jag tillbringat en del av dagen i Helsingborg med Olles brottarlag i busfabriken. Det var kul ett tag men kanske inget för mig så jag och mamma stack en runda till Väla där fick jag endel saker, tack för de! Det jag hade utkik efter mest var en skinnjacka men jag hittade tyvär ingen tillräckligt cool ;) Nu har jag nyss börjat på en bokredovisning och läst 70 sidor i bok. Så jag känner mig klar med läxorna för ikväll!

Hej och hejdå..godnatt!


'Hemma från en dag i Malmö med innebandyn! Jag har haft jätte kul, fast jag tycker vi borde stanat och ätit något på vägen hem! När vi var hemma i Lönsboda igen gick jag och Ragna in på pizzaboden och delade en barnpizza.. Godnatt säger jag nu för imorgon ska jag med Olles brottarlag till busfabriken i Helsingborg!  

ProjectX (hemmafesten)



Hemmkommen från bio i stan med snygga brudar. Filmen var jätte bra tyckte jag! När filmen var slut gick vi in på mcdonalds och fikade medans vi väntade på bussen. Igår var jag hos hårfrisören och klippte mig.. Jag känner att mitt håt är kortare :( men jag behövde klippa mig så det känns skönt att ha det gjort! Imorgon ska jag till malmö med massor av andra innebandyfolk för att titta på SM-finalen, fast bussen går inte för en vid kl 11 så kanske hinner göra ett inlägg till i morgonbitti! Nu önskar jag alla er en trevlig helg!

Förbered inför bio, Project-x (hemmafesten...

mms_img145072854 (MMS)

Förbered inför bio, Project-x (hemmafesten) med tiffanie, Felicia och Julia!


fotbollsträning-


Nu åker jag upp till fotbollen. När jag kommer hem måste jag öva på Engelskan och redigera några bilder! :)

bra start!


Ny duschad efter fotbollsmatch mot Osby, vi vann med 3-1 och det var det roligaste jag gjort på länge! Alla kämpade på jättebra, så jag får hoppas att det fortsätter så! ;)

Snö?!


Efter skolan gick jag till bulten för att spela, det gick inte så bra idag men helt okej.. Sen när vi spelat klart var jag kvar på bulten en stund, det var den drygaste bultenkvällen på länge men helt okej det med.. Imorgon efter skolan spelar vi vår första seriematch i fotbollen och det ska bli super kul! Jag hade gärna spelat nu med.. ;) Jo förresten jag vill verkligen ha sommar nu! Jag blev så besviken i morse när jag vaknade på grund av snön.!!! Den är bara ivägen så nu hoppas jag att den inte dyker upp mer fören nästa vinter! :)

Godnatt!


Nu stänger jag datorn fär snart väntar min mjuka sköna säng!


Hejss!


Idag var skolan helt okej, som vanligt fast drygt och gå upp i morse. Efter skolan följde jag med Tiffanie hem, vi snackade ganska mycket och sen åt vi hos hennes mormor. Sen vid halv sju till åtta tränade jag fotboll helt okej träning det med. Nu har jag nyss duschat så nu ska jag ta något och äta! :)

om 1-2 veckor ♥


Hemma från en dag i Kristianstad med familjen. Vi var på någon trädgårdsmässa, min bror såg hanns "idol" Arga snickaren ;) Det tyckte han va lite kul! På hem vägen stanadde vi på ett matställe Bellas heter det. Det var goda hamburgare där! men hemmagjorda är ändå lite bättre.. Snart ska jag och ragna sola, så hejsvejjs :) 

Hej söta du! ♥


Nu hoppar jag in i duschen för sen ska jag till Tiffanie. Vi ska nog titta på film och sen ska jag sova där :)

silver




Call me maybe


Hallå! :) Ska göra vid mig snart för ska snart till Tiffanie. Vi ska ha lite mys innan balders ikväll! ;) Ragna färgade mina ögonbryn för en stund sen.. Det blev lite kladdigt så jag får hoppas på det bästa, att jag får väck lite av färgen runt om till ikväll! ;) Men det löser sig nog! :)

Beauty brother



Idag har jag passat min söta bror! ♥ Jag har varit ute hela dagen mäst med Olle och för en stund sen tränade jag fotboll, när jag kom hem tog jag och mamma och gick en runda! ;) Imorgon blir det balders! hoppas det blir kul, för det är sista för säsongen..

Älskar er!


Ni betyder allt för mig, Jag älskar er!♥

Nytt-Skor/Skor/mcdavid/


Lite nytt från idag! Ett par fotbollsskor som jag behövde och ett par Mc'David värmebyxor.. Och ett par vanliga skor som jag också behövde.... Tack mamma! ♥

Känner mig duktig!


Jag känner mig stolt! För jag har varit jätte trött hela dagen och nu på kvällen blev jag helt plötsligt pigg så jag tog mig en springrunda.. det gick väldigt bra men man blev lite skitig! ;)

I like to be everything you want*


Ragna har fixat god mat innan innebandyn! :)

Klart


Mitt och Systers liv idag! började såhär iallafall..

påbörjad bakning!


Jag och Ragna har bakdag, hemma själva! ♥

11:13


Godmorgon nu väntar frukost med Ragna, hoppas hon vaknar snart.. ;) Hoppas alla har en fin Onsdag.!


Tränings dag!


God kväll! I morse fick jag gå upp tidigt fast vi har lov denna veckan.. För jag har varit på zonläger med fotbollen, det var jätte kul men jobbigt för efter det tränade jag fotboll igen. :) mycket mer har jag inte gjort idag förutom att ätit god påskbuffé, som mamma gjort till mig och Ragna.. :) Imorgon ska vårt innebandylag möta killarna P15, hoppas vi vinner! ;) det ska bli kul! Sen på Onsdag ska jag köpa ett par nya skor som jag kan ha på balders på fredag!


Glassigt!


Äta Glass kan vara gott ibland, och nu är det det! :)

Shopping -


kofta- H&M
Svarta byxor- JC
linne- BIKBOK
BH+trosor- H&M
Örhänge- VEROMODA
Piercing- UR&PEN


påskägg 2012


Nu har jag ätit en del av godiset efter påsken ska jag sluta med det igen! Hoppas alla får en fin påsk.♥ I kväll ska jag upp till Tiffanie och stanna hos henne över helgen, imorgon ska vi till kristianstad och se fall vi hittar något snyggt och ha på sig till balders som är nästa fredag! :)

Håller på att städa nu!



Glad påsk!


Pappa gjorde god påskfrukost!

PÅSKLOV!!


Idag på innebandy träningen så sprang vi en kort runda sen fortsatte med innebandy inne! ;) Efter innebandyn fick jag skjuts till nästa träning.. (fotbollen) í början var vi 5 pers och efter ett tag var vi bara fyra, lyckad träning.... Nu sitter jag och gottar mig med glass ;)

marshmallows? :)


Jag har nyss hjälpt Olle att grillat marshmallows!

Onsdag


Ätit god middag nyss så nu ska jag ut och gå en runda lite snabbt! Imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet! Så vill bara att dagen tar slut så nästa dag kan börja så den med tar slut! ;)

-Omeletten-


Idag när jag och Ragna kom hem gjorde vi en omelett lite snabbt. Efter innebandyträningen stack jag till bulten.. Nu är jag hungrig igen så ska titta vad som finns! :)

Tränat! :)


Ny dushad efter träning ! :) Nu ska jag äta något och sen titta på TV.. Ha en fin kväll! :)

Dance"


Lördagen var riktigt kul får jag lov säga! Först var jag en stund hos hanna där vi var några tjejer som gjorde vid oss, sen på innebandyfesten åt vi och snackade sen lite senare var det mycket dans!! Jag är inte särskilt bra men lite har jag lärt mig iallafall! Dagen idag har varit en slapp och skön dag! Hejsan sålänge :) !




RSS 2.0