Mammas mat, den bästaSom vanligt lagar min mamma alltid god mat! Detta är en av de bästa maträtterna enligt mig! Ossobuco och risotto, de måste ni testa! :) Dessutom van vi vår kvalmatch i fotbollen idag, UNDERBART! Nästa år kommer vi va mycket bättre och vinna mycket mer ska ni veta! Hihi ;) aja godnatt!  

Måndag och ny vecka igen


Varken jag eller bror tycker skolbussen är särskilt rolig.. Kanske bättre än inget men ibland näää...! Jag cyklar nog hellre.. Jag gör de då och då men nu börjar de bli lite för kallt så de är inte särskilt ofta de händer, aja.. Nu ska jag inte gnälla mera för ibland är ju skolbussarna jättebra, iaf för de som blir lämnade någorlunda i början av turen! 😊 Idag slutade vi tidigt och de var riktigt skönt! Min kväll har bestått av lite gym med Anna och sen fotbollsträning efter de! Nu lite plugg och sen nana, godnatt! 

Byt ut färsen, kyckling är grejen!


Efter ennu en vecka är de fredag och helg! Idag stod inget på listan förutom gymmet, så då blev de tacomys med familjen! :) istället för köttfärs ersatt vi de med kyckling för jag är sååå trött på tacofärs!! Mamma fixar allt hon ;) Om ni känner desamma är de något ni borde testa, för kyckling är så mycket godare än tacofärs!! Efter de dukade mamma fram massor choklad osv.. Gott men man mår ju lite illa om man äter för mycket av de goda. Mat är iaf 100 gånger godare än fika när de gäller att äta mycket för då får man inte den illamående känslan efteråt, så de är något jag föredrar om man vill kränga lite extra! Fast sen ska man ju fika lite extra ibland med 😎 Nu är kloclan 11 och jag ska bara ta de lugnt och kanske lägga mig snart? Ha de bra! :)RSS 2.0