Typ klar!


♥ Live your own life not someone else's


Idag vaknade jag rätt sent så har inte hunnit med så mycket än men jag har målat naglarna och satt på mig klänningen. Men sminka mig ska jag göra snart. Nu ska jag fråga syster fall hon kan sätta upp mitt hår!
Ha en bra dag alla! 


♥ ny kamera Canon EOS 550D


good night !


Idag kl 11 kom grannarn hit på julbordsfrukost ♥ Efter en lång frukost åkte familjen till K-stad för att titta på Alvin och gänget 3, Filmen var bra men 1an och 2an va bättre! ♥ Imorgon ska innebandylaget till olofström och cupa hoppas det går bra iallafall så vi vinner några matcher! Men samlingen är redan vid 7 så jag kommer va trött som en död mus! Nu ska jag packa mina grejer till imorgon Godnatt sålänge!


allting du ser kommer du ihåg..


God jul!!

”godjul i efter hand” Igår var det Julafton fast det kändes inte alls som jul men det blev bra ändå! På förmiddagen var familjen och kusinerna hos farfar och åt lite olika julgodisar.. Lite senare åkte vi och kussarna hit till oss, Vi åt..jul mat, jag är redan trätt på julbord.. Efter det väntade vi hysteriskt på tomten särskilt min bror. Sen när tomten väll kom listade Olle nästan direkt ut vem det var. Men det hindrade inte honom från att slita väck papperet från packeten.. ;) En ganska mysig jul men det hade varit mycket bättre med SNÖ!

Idag har jag varit riktigt slö och knappt gjort någonting förutom att ätit..hehe Men det är skönt och ha en slappdag då och då.. Nu ska jag glo på tv! Ha en bra kväll allihop!


varför känns det fel,det är inte mitt fel


santa claus is coming to town..


 
Idag har jag och mamma varit och julhandlat nästan hela dan! När vi kom hem stog granen pyntad och klar! Olle är jätte stolt för han har gjort allt nästan helt själv. Nu ska jag äta Middag och efter det kanske städa mitt rum..men bara om jag orkar..


sleep well, beauty


ååå vad jag längtar till fredag, lördag och till JUL! På fredag ska jag och Hanna ta
bussen in till stan och shoppa julklappar och kanske lite annat med.. Sen på lördag blir det
kanske innebandymatch men det är inte säkert. Och på lördagkväll ska vi till Björket!
  


Lussebak!

 
Nybakta Lussebullar och glögg såhär innan Lucia!  
Nu sitter jag framför tven och brevid mig sitter en "glad" olle som snart ska sova.. 


everything gets weirder


Hej allihop nu ska jag försöka börja blogga lite mer igen, det är inte så kul och blogga när man inte har någon tillräckligt fungerande kamera.. Men snart får jag en ny!
Idag har jag varit hela dagen hos tiffanie vi har gjort snögubbar i den nya snön ;)
Imorgon ska vi spela match i Växjö med innebandyn sen på kvällen ska laget gå Lucia. 


Pepparkaks..


Igår när jag och mina vänner var på balders bakade mamma och olle ett hus. Idag spelade vi innebandymatch och förlorade med 9-2... jag nyss ätit tacos men nu sitter jag vid datan.
RSS 2.0