beautiful dreams and thinking..
Igentligen skulle mamma och pappa komma hem från England igår med det blåste för mycket så dom kom inte fören i morse. Efter skolan gick jag till mormor och vi åkte hem hemma nästan direkt. När vi kom hem gick vi ner ni vårt mörka kök och såklart det var strömavbrått! Men det gör inget för jag ska sova hos mormor sålänge det är mörkt i huset. Mamma hade köpt massa fina saker till oss till Olle köpte hon OS mössa 2012 och en OS idrottpåse, till mig och Ragna hade hon köpt smink och Parfym! Tack mamma! ;) Nu ska jag dra ner till idrottshallen för det är fotbolls avslutning.. Hejdå ses sen!   


your smile


Igår på matchen gick det inte så bra vi förlorade med 7-2, men jag gjorde mål och det var jättekul att spela! På kvällen var vi på kalas hos Sandra men efter en stund gick jag till Tiffanie. Idag har jag bara tagit det lungt och tittat på Tv och varit vid datan. Ikväll ska jag, mormor och olle spela Bingo Lotto senast jag gjorde det var jag riktigt liten. Men nu ska vi äta middag!


someone


hejhej jag har inte lagt in så mycket på bloggen senaste tiden, för min kamera funkar inte så bra. Men snart ska jag få en ny och då kan jag ta lite mer bilder!  Snart ska jag gå till Hanna, för vi ska ha följe till sporthallen eftersom vi ska spela match. Det är min första innebandymatch någonsin! Hoppas det går bra och många kommer och tittar!


Tjao!Tjao!
När skolan var slut kom mamma och hämtade så jag slapp åka bussen det var skönt! När vi kom hem åt vi snitselmiddag, Kvart i 5 tränades fotboll och efter det gjorde jag läxor. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv med glosorna och datan i knät!!.. Jag längtar verkligen till jag får en ny kamera, min kamera funkar inte för tillfället, det är störigt och jobbigt att inte kunna ta bilder när man vill!!


sunday afternoon


sweet dreams


Snart kommer mina finfina vänner hit. Vi ska käka bakpotatis med räkröra sen lite tjrjsnack och efter det drar vi till björket! ♥  


Sitter på bion "breaking dawn" med hanna d...

mms_img496304893 (MMS)

Sitter på bion "breaking dawn" med hanna det ska bli spännande. SÅ BRA ATT DOM ÄNDRADE FRÅN 15 ÅRS GRÄNS!


Sometimes i'm in lovejulenärhär..


Nu har vi nyss ätit julmys pepparkaka och glögg, nu bakar min syster något gott får se vad det blir. Min bror sitter på golvet och ritar planeter "det blir inte riktigt som han vill"! Nu ska jag läsa läxor... och va lite mer vid datan!


budapeststubbe


Bakelse till fars dag, den var god och smakade typ fruktsallad. Har varit sjuk hela helgen och idag men det blir kanske skola imorgon. Nu ska jag dricka te och läsa läxor..


kissen


tyotu..


När jag satt och gjorde läxor kom Ragna fram till mig och sa jag har gjort ett par shorts till dig på slöjden..
Dom är så söta! Tack Ragna..♥ Snart ska jag göra lite till läxor men titta på Tv först.


a set table


Some newSweet sunday


Idag har jag och mamma gått en runda, det var riktigt skönt väder ute.
När vi kom hem skulle Ragna testa bilen det gick ganska bra men gick inte så fort i början.. ;) 
Senare  ska vi äta middag. Hasselbackspotatis, fläskfile och en god sallad, det blir gott!
Hoppas alla haft en bra dag!


nästa hanna Jönsson


Nu ska jag till hanna och sen åker vi till stan och shoppar.


Höst


Har nyss varit ute och fotat lite bilder. Senare idag ska jag spela Tennis med mamma och Olle Älskar värkligen lovet! Imorgon kommer kusinis hit det ska bli mysigt vi ska nog titta på film och äta något gott! Sen på Fredag ska jag och Hanna till K-stad och shopa. När vi shoppat ett tag ska vi på grease teater. Det ska bli jätte roligt!  
RSS 2.0