morning'' love


Inväntar Ragna för har gjort chokladmjölk till oss :) Efter vi har ätit frukost ska vi på fotbolls match, den sista i serien! Ha en bra dag :) !

Rock The World!

Rock the world! T-shirt-Bowie-Carlings, Röda byxor-A matter of life and denim...-Carlings, Träningströja-craft-Teamsportia ,Rocksmith-ANYONE CAN PLAY GUITAR AND BASS (ps3) That is the shit. Idag har vi som sagt varit i kristianstad och små shoppat lide granna. Imorgon ska jag testa mitt nya ps3 spel om jag har tid, hoppas det! Vi har iallafall match med innebandyn imorgon så får se bur de blir.. :)

hajhopp-

 
Hemma- Har nyss käkat smarrig tomatsås med pasta! Nu ska jag till bulten och efter de ska jag gå till innebandyträningen som börjar kl: 20.45 ganska sent med vadå! Imorgon är det skola sen efter skolan kommer mamma och tar upp mig så kör vi till stan :D tjenixen- 

fucking good

New room- Igår när jag kom  hem från skolan ägnade jag min tid till att flytta om allt på mitt rum, så nästan alla musikprylar håller ihop-  Resultat-

Gössig Lördag, eller vad?

 
Räkamat är så gött! Mitt förslag faktiskt.. pappa nappade direkt mamma med sen komm mormor också på besök, så det gick tydligen hem ;) Ananars har vi ju spelat den där matchen idag.. Det gick bra i första men andra halvlek gick väl lite si sådär.. Imorgon blir det mer fotboll! :D egentligen var det konfirmation imorgon men jag tog bveslutet att hoppa av pgr att jag hinner inte med det åvanpå allt annat.. men det blir nog bra! Hejdå bloggen ses troligtvis imorgon!! :D 

it's friday so who cares!

 
Fredag- Äntligen fredag ;) fast det snart är lördag men ändå.. bättre sent än aldrig! Idag när jag kom hem från skolan hann jag inte mycket mer än att äta, mamma hade lagat kycklinglåda typ som flygande jakop men iallafall så var det as gött. Sen var det fotboll i Kristianstad. När jag kom hem duschade jag och åt lite fredagsmys med familjen framför TVn de va länge sedan sist.. Sen gick jag in på mitt rum och började på lite olika läxor till nästa vecka, helt sjukt mycket 8 läxor vara av 4 är prov har vi nästa vecka :s Imorgon får jag fortsätta plugga men innan det har vi match mot Vitsjö! Önska oss lycka till för tror inte vi är så många, natti natt natt nu blir det sängen för en annan! :)
 

Vill ha denna jackan mycket!


live your life


Idag efter skolan gick jag till mormor där var jag tills olle slutade sin innebandyträning för jag hemtade han för att nu passa han.. Medans han kollar på Tv har jag gjort milkshake till oss så nu ska vi dricka milkshake, (y) Ha det bra :) !

just say hello

milla äter pankakor- med en söt bebis i bakgrunden!
Tja! äntligen har jag gjort klart både en svenska uppgift och idrottsprovet så känner mig lättad.. Då slipper jag och tänka på det mer! Nu kollar jag på något meningslöst tv-program så tror jag går och lägger mig snart.. Inna var jag och Amanda på LTU träning. Den här gången var det ganska slappt för vi sprang inte så mycket vi gjorde mest bara olika små övningar, men det var jätte kul värkligen! Föresten imorgon ska jag ta spruta på morgonen! ajaj för vi ska ta klassfot sen i skolan.. hoppas bara att jag inte börjar gråta eller att jag mår bajskorv efter sprutan! Natti!


Naglar-


Har gjort naglar på mig själv, undra hur länge det håller med glittret men jag blev ändå ganska nöjd :) Nu ska ja göra vid mig för jag och Ragnis ska på bio! ♥

Grattis Ragna ! ♥

Grattis Ragna, älskar dig mest! men nu ska jag på fotboll så hinner inte skriva mer.. :) 

Höst-



Hösten är på G
Idag har jag varit i Dalby och spelat fotboll och när jag kom hem hade vi släktkalas för Ragna :) Imorgon blir det enu mer fotboll fast i Hässleholm och när jag kommer hem ska jag gratta syrran som fyller 16! :) Ha det bra!


 
 

FREDAG!

.F.R.E.D.A.G. Så gött med helg! Har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna så har inte hunnit uppdatera men nu är jag här igen ;) Igentligen skulle jag till skolbalders idag men det blev inte som jag tänkt för vi har innebandy match idag, och de går före.. Vi ska möta Röke och Olofström fast vi ska spela i Tyringe och vi får väl se hur det går.. Nu ska jag bara ta det lungt slappa vid datorn och spela lite gitarr kanske! HA EN NICE FREDAG!
 

mjao


Tjao- Nu kommer Amanda närsom! Så jag ska  bara ladda om till tränings kläder sen är jag klar för LTU träning i kristianstad :)
 

dröm sött och sov gött,!

Okej, Idag när vi körde hem från norje stannade jag och mamma och åt.. När vi kom hem var jag skettrött för ja är så förkyld och har haft lite huevärk :( Så jag har lirat endel gitarr idag, gosigt! jag vet ej vad vi har för läxor denna veckan men vi har iallafall någon bok tror jag så jag får ta och läsa några sidor i den innan det är försent.. Imorgon ska vår klass till vanås vet knappt vad det är men det är någon slags utstälning tror jag.. :s Får väl se vad det leder! Efter skolan imorgon ska jag iallafall visa min bror hur man säljer jultidningar för nu är han tillräckligt gammal fär de, och han vågar inte göra det själv i början'! Dröm sött å söv gött!

gössigt-

Kräftor! så gött! 
 
 

save time for us

 
 

let me know who you are-

My brother! ♥ #2


Här är några till bilder från när jag var ute med bror ♥
 

kvällen..-

tjoho- Idag vaknade jag upp trött men tidigt halv 7..  fast somnade om och gick upp runt 9 :) Jag kollade på damlaget som spelade fotboll, det var så nära men tyvärr vann de inte :( Efter de drog jag hem och packade lite grejer snabbt för nu är vi i stugan, som tur är tog jag elgitarren och datorn med mig så jag har något att göra ;) Det är ju så att vi nyss käkat kräftor och räkor med sommargrannarna.. Kräftskiva kanske man kallar det.. ;) Ha en go lördagskväll! 

how i really am'



Hemma från frissan, har alltså nyss varit och klippt mig. Inget märkvärdigt alls bara topparna. Synd bara att mitt hår växer så sjukt .. sakta. Ja men nu ska jag vara lite snabb för jag ska till en kompis på filmmys.. Det ska bli gött! Ha en jätte trevlig helg! :)  




My brother! ♥


Bilder på min söta bror Ollebolle! Snart ska jag upp till min konfermationsläsning ucshhh.. Innan när jag var ute med Olle tog jag lite bilder.. Jag lägger ut några till senare men nu ska jag försöka fixa med min designe för den är CP så om det är konstigt så är det bara tillfäligt hoppas jag..




Match snart!


Idag i skolan har vi paddlat hela dagen, skit jobbigt! Snart spelar vi match mot kristianstad så hoppas vi vinner! Nu ska jag äta lite och sen packa min väska, :) 

tillsamman blir vi 2!


Jag och linnea fjöntar oss inte alls! vi hade iallafall jätte kul! Sen dagen där på (igår) spelade vi fotbollsmatch som vårt lag vann med 4-1 igentliggen 5-1 och det kunde blivit mer men skit samma, vi vann ju iallafall! :D Ikväll är det fotbollsträning det ska bli gött! Hejs och ha en fin dag! :) 


Underbart med mat!


I lördags hade jag och Linnea mys, här är på vad vi åt, så gott var det! ♥ Särskilt kladdkakan.♥





 

morgon-



Har för en stund sedan ätit frukost, men snart är jag hungrig igen.. fil, blåbär och lite hallon. :) Snart ska jag gå in på mitt rum och spela lite gitarr osv.. Senar idag ska jag kolla på innebandy med Linnea sen ikväll kommer hon hit, det ska bli mysigt! Vi ska baka pizza och förhoppningsvis vill hon spela lite musik med mig ;) Jaa det var väl allt, ha det bra sålänge! :)
 

älskar dig


Älskar min syrra mer en något! Du finns alltid för mig vad som än händer, ♥



RSS 2.0