Italien- huset

Här är lite bilder från Italien, Dessa bilder är på huset där vi bodde i en vecka. Det gick massor av höns lösa på dagarna vid huset.. Det stog utanför vår dörr varje morgon ;) Det var jätte fint vid huset, fin utsickt och 20 minuters promenad till närmsta by, härlig pool och god mat! Jag gjorde värdens misstag en kväll vid en resturang där vi drack lite drinkar och käkade glass.. det hade typ gått en vecka och jag hade tagit ca 1000 bilder.. jag satt och kollade kamrainställningarna och helt plötsligt när jag skulle kolla mina bilder var alla borta! jag hade tydligen tryckt på något man inte skulle trycka på... Så jag kommer bara lägga in bilder från halva resan. :( men skitsamma! :) Nu ska jag packa upp min resväska, ha de. :)

Italien, ♥

Hej hopp! Nu är det bara att vänta och längta. Vi kör någon gån i eftermiddag runt 1 snåret kan jag tro. Dagen idag kommer vara välldigt lång. Veckorna ser ut så här:  Först bil till Vånga och där vidare med Kusinerna i Buss till Kristianstad, Från Kristianstad med tåg till Köpenhamn där vi tar flyget vidare till Italien, På Flygplatsen i Italien någonstans har vi en bil som vi hyrt så den ska vi leta upp sen kör vi till hotellet i Milano. Efter första natten fårtsätter vi till Gardasjön där är vi i 2 nättaer. Efter Gardasjön är vi en natt i Bologna, Sen vidare till Umrien där är vi en hel vecka, Efter Umbrien 2 nätter i Pisa, sista natten är vi i Milano igen, Sen börjar hemresan.  Jag tror jag fått med allt nu men iallafall ha det bra i Sverigen eller var ni befinner er! :)
Googlebilder på dit vi ska-

nytt + packningen i resväskan.. inför Italien

På första bilden ser ni lite nytt jag införskaffat mig idag som ska med till Italien! På andra bilden ser ni min resväska färdigpackad och klar! ;) Imorgon vid den här tiden sitter jag inte här för då sitter jag på ett hotell Italieno.. Vi åker på förmiddagen någon gång så jag hinner göra ett morgon inlägg tror jag iaf.. Under Italien resan får jag se om det blir något bloggande men fotande blir det så jag har att göra när jag kommer hem om jag  inte gör det där ;) Nu säger jag godnatt å sov sött :)

if you can dream it, you can do it!

if you can dream it, you can do it!

Innebandy :)

Idag hade vi vår första innebandyträning innomhus med klubba, det var lite ovant men kul såklart ;) Mamma har kokat risgrynsgröt som jag älskar! :D Så nu ska jag äta.. Och senare börja och packa, 1,5 dag kvar tills Italien! ♥

GlassGlass

B&J Glass lite såhär på kvällen, tummen upp :)

hehe, i'm a king

Hungrig! Ragna ska snart ta ut ett bröd som hon bakat så hoppas det är gott, :) Mamma har kommit så efter vi ätit lite sticker vi till stugan! 
 

tjao mjao

tjao- Ragnis och jag har nyss gjort goa frukost.. :) Sen när mamma slutar jobbet drar vi till stugan och är där tills imorgon för sen blir det hem och packa klart allt inför Italien!!! ♥ Jag ska nog börja lite på  packningen nu.. :) Ha det gött, :)

Blåbärsmuffins

Tjenahopp- Hemma från träningen. Nu är jag skit hungrig så väntar på maten!!! När jag kom hem märkte jag också att Ragna bakat muffins av våra blåbär. :)

blåbärs plock

Plockat blåbär, det fanns hur många som hellst och det finns skit mycket kvar! det var skit jobbigt och ränsa.. Nu ska jag på fotbollsträning, ha det gött! :)

Kantareller och blåbär

Godmorgon eller vad man ska säga.. Imorse när jag vaknade gick jag ut för att gå en runda hem fick jag med mig både blåbär och kantareller!

Ny egen rosa resväska

'Jag har äntligen köpt mig en egen rosa resväska!
 

Dröm dig iväg!

En kväll i Norjeboke- igår fotade jag och mamma lite vid vattnet.

New in-


en vecka kvar till mitt älskade Italien!

Nu är jag i stugan i Norje och här har jag varit dom senaste dagarna. Jag tänkte inte på att ta ner datorn här och bloggappan funkar inte men jag har försökt.. Så idag när mamma kom tog hon datan till mig :) Här är lite bilder från beachen och Rix-FM festivalen.. det kanske kommer mer någon annan dag :) Nu ska jag äta sill och pärar, ha det gött!

Åhusbeachsoccer!

Hejs! Både idag och igår har jag varit i Åhus och spelat boll, riktigt kul! vi fixade även boende så vårt lag sov där inatt.. Vi spelade i en 95 grupp men det gick ändå ganska bra, vi hade bara lite otur.. Men vi gick till A-slutspelet.. Ikväll ska vi till grannarna och fika men nu är jag trött så tar bara det lungt för imorgon och på söndag blir det Åhus igen fast med Damlaget :)

Lunch


Sun is shining!

sommarmorgon! skönt-gött-soligt!

Sommar morgon! ♥

Vad kan man säga mer än godmorgon nu ska jag ut i solen! Inte ett måln på himlen, nu ska jag därför ut och sola en sväng sen under dagen ska jag packa tills imorgon. :)

Längtar till Åhusbeachsoccer!

Hejhopp! Idag ska jag passa min bror hela dagen för han ville inte till fritids och jag hade inget bättre för mig.. :) Nu ska vi äta lite lätt sen ut en sväng och spela fotboll! ;) Senare idag när mamma slutat jobbet ska jag träna fotboll och idag är träningen i sanden i skolan för vi ska öva inför Torsdag-Fredag då det blir Åhus med Laget! :D

Bikini!

Ny bikini och ett nagellack!

milkshake

Min bror övertygade mig om att göra chokladmilkshake-RSS 2.0