Enkelt och gott med pastasallad

Laddade inför match med lite pastasallad, alla kämpade på men vi fick inte in några mål, attans :( I de sista 5 minuterna blev de 2-0 till de andra, riktigt synd! Jag kände att jag inte va i toppform för huvudet var såå tungt, hela huet fullt med snor typ.... Hehe men bättre lycka näsya match! :D  Nu när jag kommer hem är de lite kalas för syrran :)

Universum

Torsdag och sitter och myser med mina läxböcker... Nej jag myser inte med läxböckerna men med maten jag äter under tiden, mat är underbart och de är dubbelt så underbart efter träning! Jag är dessutom hemkommen från träning nu, fotboll i Kristianstad :) De var kul som vanligt!! Aja nu ska jag fortsätta plugga/äta hejhopp sålänge! :))) 
 

Äntligen, hihi

Äntligen har de kommit en ny uppdatering till IPhone! Just nu har de laddat i ca 1h på min mobil och de är mer en halva kvar, så för min del blir de till att kolla in de lite imorgon!! De känns nästan som att få en helt ny mobil när de sker sånna uppdateringar och de är ju aldrig fel, ellerhur!? Hihi nu ska jag gå och nana lite, natti! :)
 

Dags för lite firande snart igen!

Idag fyller värdens bästa syrra år! Så grym är hon! Jag, mamma, pappa och Ollebolle var uppe och grattade henne på sängen imorse, hoppas hon blev glad och de vet jag nog att hon blev! :) Ikväll för min del är de fotbollsträning som gäller, hoppas på en regnfri kväll!!!! 

Musik gör mig glad

Inte på bästa humöret just nu. Hade gärna villat ha en helgdag till så man hinner med allt som ska hinnas med, men nej imorgon är de Måndag och skola igen. Spelade match med fotbollen och de gick som vanligt, otur :( Snälla gör så vi får med oss lite tur till nästa match, vi vill med göra mål och kanske till och med vinna!!! Aja de återstår och se! :) // Hejhopp sålänge 
 

Grattis idag med, yeeeeee!!

Mina den fina fyllde 1 år för någon dag sen så idag var de lite kalas för bl.a henne :) Hon är så söt, lilla kusinbarn ♥
Jobbade idag, det var riktigt trevligt och första dagen jag jobbat på riktigt :D Man kan ju alltid hoppas att de blir lite mer jobb någong gång när de behövs :) Jag var och hjälpte till lite på Kullaro, de gör sååå fina grejer där måste jag bara säg :) Efter jobbet var de som sagt kalas! 

Grattis som satan!

Idag är ingen vanlig dag för idag är de Grisens födelsedag! Grattis min kompis på din stora dag!!! ♥ Jag har verkligen hittat dig denna sommaren och vi har väldigt kul tillsammans, och så ska de fortsätta. Att ha kul med sina vänner de är vänskap för mig! Jag är riktigt glad över att jag har så många vänner, för då har jag ju en massor med kul varje dag, Yeeee. Älskar er allihop men idag är Linnea speciell bara för hon fyllt 15!

Och jag är lia gla ändå

Dagen rullar på som de flesta andra Torsdagar. Nu skolan och efter skolan direkt in till Kristianstad för ett  träningspass fotboll! Imorgon är de fredagen och sen kommer Helgen igen, UNDERBART!! 

Något av de godaste

Musslor är något av de godaste jag vet, fast då ska de va gjorda på rätt sätt så de smakar mycket :) Här är bilder från i somra när jag och bror åt musselsoppa i Danmark, riktigt gott kan jag säg! Nu ska jag sluta tänka på mat och byta om till träningskläder för snart är de fotbollsträning som gäller :) 

Dags att gå vidare?

Drar mig mot skolan och ute ösregnar de! Idag har vi orientering på gympan. Jag tycker de är ganska kul men liiite svårt fast jag brukar alltid klara mig bra. I ösregn kanske inte låter så kul men de kan vara skönt, bara man har tillräckliga kläder så man inte fryser :)
 

Problem löst!

Skolan idag var som vanligt förutom att jag kom på att jag alltid är slö och seg på matten, matten är alltid innan maten och jag är alldeles för hungrig för att vänta tills dess. Så måste nog börja ta med frukt de dagar vi har sen lunch (alla dagar). Då va de problemet löst, yee! 

Frukost i solsken

Vaknade tidigt idag, jag och mamma åt mysig frulle ute i solen och sen tog vi på joggingskorna och gick en runda. Vi hittade även lite kantareller på köpet! :) Nu ska jag fixa något annat att äta, pasta eller något liknande för uppladdning till match senare idag! 

Kossor, fina djur

Var nyligen ute och gick en runda i de fina vädret, hur varmt som helst idag ju! Jag tog dessutom lite bilder på kossorna för jag tycker dom är så fina och roliga att kolla på, undra vad en ko tänker egentligen, ja inte vet jag iaf!? 

Kvällsfika

Urgott till kvällsfika! om man värmer mjölk och sedan tar frösna bär på de blir de som kall mjölk med färska bär! vilken tur jag har att hela frysen är full med blåbär och jordgubbar då! :)) 
 RSS 2.0