Solig morgon


Vaknade tidigt idag och gick ut och tog lite morgonbilder! Det var ganska kallt men skönt ändå, snart ska jag och mamma ut och gå en sväng.. Senare idag blir det innebandyfesten med fina vänner! :)

'show me how you do'


Nu har jag och Ragna varit uppe på henns rum och "dansat" lite, det är riktigt kul! ;) Men annars har min dag varit som vanligt -skolan -träning -spelat på bulten och sen åkt hem. :) Imorgon ska jag en runda till Tiffanie sen sticker vi nog till bulten en stund..

´white flowers`


2012-03-27



I morse tog jag och Ragna sprutan mot livmoderhalscancer. Det gkorde jätte ont, jag blev yr och illamående och armen gjorde med ont. Jag skippade träningen idag därför armen gjorde fortfarande ont och jag mådde inte så bra.. :( Istället för träningen gick jag en runda med mamma och syrran. Det var skönt! Sen åt vi god mat.. För en stund sen åt vi pannkakor som jag stekt medans Ragna gjorde bärröran. :)  

Broken heart


Ute och gått en runda.. har inget annat för mig. Jag är super sugen på att träna...!

Kattisarna!


Kvällen.. :)




Här är lite bilder från kalaset. Dom har också 2 stycket roliga och söta raskatter som jag lägger ut bilder på imorgon! :)


Love vädret! ♥


Hemma från en helg hos Hanna!♥ Jag och Ragna gick ut och fotade lite vårbilder, jag älskar vädret sjukt mycket! Snart ska jag ut spela boll med Olle och Ragna sen duscha göra vid sig ut och ta kort med syrran och sen åka till morbror som nyss fyllt år!

Surprise me


Nyss målat naglarna och dushat! För snart sticker jag till hanna där ska jag och några andra hänga innan björket.. ;) Hoppas alla har en trevlig och fin fredag! :)

Kvällsmat ♥



Imorgon fredag, gött


God morgon!

Nu börjar skolan snart så hinner nog inte skriva mycket mer.. men så ni vet! Efter skolan, träningsmatch mot p12 med innebandyn, hehe det är kul och möta dom! sen tror jag jag skippar bulten för att plugga på spanskan.. Hoppas alla har en bra kväll :)

Tjohoo!..!


Spanskaprovet blev flyttat till fredg, yeha! Och nu är jag hemma från en långdag.. Först skolan sen en stund hos tiffanie sen bulten och spela....... sen träning på det! Träningen idag tyckte jag var den bästa på länge.. Det kan med bero på att jag varit ganska pigg/glad idag, ;). När jag var hos Tiffanie bakade Ragna Negerbollar hemma, (som var goda).. På senaste tiden har familjen bakat ganska mycket så vi får nog göra ett litet break med det snart, hehe.. Men hejdå såläeäänge..!

fruktsallad made av Olle!



Today fick jag reda på att vi skulle ha spanskaprov imorgon så då blev jag lite sur.. jag tror inte det går så bra men jag ska göra mitt bästa! Idag efter skolan gick jag och syrran till mammas jobb för att käka lite innan träning. Träningen idag var skön, vi hade fys. Sen vidare till Bulten där vi spelade i musikrummet som vanligt! ;) Nu är jag hemma och har ätit en fruktsallad som min bror gjort. Den var mummsig! ;)) Nu ska jag öva på Spanska....

Våfflor


Idag ahr jag varit hos Tiffanie och myst.. ;) Nu har jag nyss ätit våffla med grädde och sylt, det var mumsigt.!

Godast på länge!


Ååå vad gott det va med grillat! Pappa, jag och Olle va ute och spelade fotboll när jag kom hem från Hanna♥ Sammtidigt grillade pappa så när köttet var klart gick vi in och åt underbar middag!  

Dagen idag! ♥


Dagen idag: Nu ska jag ut och springa en runda i det friska men grå vädret. När jag kommer tillbax tar jag en dusch och gör vid mig för sen väntar en dag hos Hanna! ♥

Kvällens mys!



Middag-kyckling och god sallad
Dessert-jordgubbar med hemmagjord glass och grädde

Kungen!


Idag har jag tittat på Olle som har varit i Hässleholm och brottats. Han är riktigt stolt för han tog silver. Efter brottarmatcherna skjutsade mamma mig till byn för att titta på A-lags matchen. Nu ska jag snart äta kyckling och sallad med familjen, det ska bli redigt gottigt för jag är as hungrig..  ;)

Godsaker..


Nyss ätit tacos med familjen! ♥

Ragna bakar!


Ragna har bakat maränger som hon ska ha till någon efterrätt, hhm undra vad det blir?.. :)

love don't exist


Skolan idag var helt okej, hade inte så mycket och göra så fick typ rast hela eftermiddagen. Efter skolan är det innebandy som vanligt och sen till bulten och spela i musikrummet! Idag fick jag spela lite trummor för trummis Johannes hade ont i handleden :( Det va rätt kul men det lät ganska jätteobra! ;) Byebye see you soon.. :)


like it, aha


Skolan idag var som igår bygga på en skolmodell.. Efter skolan gick jag till Tiffanie♥ vi åt hos hennes mormor och sen gick till innebandyträningen. När jag kom hem från träningen hade jag energi över till att springa en runda, det var jäkligt härligt! När jag kom ut ur duschen åt jag vindruvor, kokos, solrosfrön, turkyogurt med honung. Nu redigerar jag olika gammla bilder jag hittat på datorn. Samtidigt äter jag nybakade muffins som mamma bakat till Olle.. ;)

love friends!


Nu har jag tittat på Olles brottarträning, det var kul och se små "biffar" springa runt och brottas. Men dom tränade inte i ett lungt tempo kan man säga!  Ganska hård träning för smågrabbar..

Ta vara på tiden du har!


Tjao..! Ragna håller på med maten medans jag sitter här och väntar ;) Denna veckan i skolan har vi något tema med att bygga moddeler av skolan för den ska byggas om eller något sånt.... så dom vill väl ha lite förslag på vad eleverna vill. Det är ganska kul! När pappa kommer hem ska han skjutsa Olle till brottningen så jag ska följa med och titta denna gången, det hade varit kul med brottning men jag har nog inte tid med det.. :(

home sweet home


Hemma från lalandia. Det har varit jättekul särskilt forsen.. Men ändå skönt att komma hem. Igår åt vi på något ställe inne i lalandia, det var jätte bra buffe! Man fick göra egen desert med mjukgllass maskinen, det var bäst! ;) Nu är jag as mätt för när vi åkte hem åt vi china mat med mycket friterat.. ush om man äter för mycket men annars super gott! :)


Du har inte en aning



Imorgon är det studiedag! Gött,, och vi åker till lalandia över helge med. så då blir det yttligare några dagar utanför Strönhult och Lönsboda..

Hola amigos!


Milkshake klar men jag gjorde den själv.. både till mig, ragna och en liten skvätt till Olle.. ;) 

en vanlig dag


Hemma från allt nu! Idag efter skolan tränade jag innebandy som vanligt. Eter innebandyn skjutsade mamma mig till bulten där jag spelade gitarr och typ inget mer.. Pappa kom och hämtade mig med den lilla trånga bilen.. :s Nu är jag hemma och hoppas att Ragna ska göra milkshake till mig, Hoppas det! Raggna du är riktigt gullig isåfall! ♥ hejdå nu ska jag ta ett snack med syster...

hatar dryga killar som försöker spela svåra


Tja! Idag eftre skolan gick jag med Hanna hem, det va väldigt längesen sist men det va kul och mysigt! Vid halv 5 gick jag på fotbollsträning medans hon gick till sin simning. När jag kom hem duschade jag och sen åt jag lite mat. Nu har jag nyss ätit glass undertiden tvn stått på!

gottgött


Mamma har nyss lagat god mat, hasselbackspotatis, oxfilé och bearnaise

New hardcase


Och här är mitt nya hardcase :)

bikini




Här är bikinin jag köpte i förgår! :)

ny ny nytt!


Igår innan konserten fick jag lite fina grejer från mamma :)
pink floyd t-shirt + 3  trorsor i spets från HM. En svart tröja + en topp från bikbok.
Nu har jag väldigt brottom för kl 12 sammlas vi för innebandy match i Karlshamn. Efter matchen ska jag med Tiffanie hem och sova där en natt. Så jag får lägga in bilderna på bikinin och hardcaset imårgon.

Anna Ternheim



Igår kväll lyssnade jag, Ragna och Mamma på henne här, hon var jätte bra att höra live!


Mysig dag!


tjao.. Kom hem från skolan för en stund sen, nu sitter jag och äter ett äpple för om en halvtimme drar jag, syrran och mamma till kristianstad för att lyssna på Anna Ternheim. Fast först ska vi äta sushi och titta lite i affärerna. Jag ska försöka hitta en ny bikini för nästa vecka ska vi till lalandia. Jag ska också in en vända på 4-sound och se fall hardcaset passar gitarren. Ha en trevlig fredag!



RSS 2.0