Godast på länge!

Värkligen super gott! 
först- räktoast med avacoado
sen- oxfilé, ungspärar, rödvinsås, bearnaisesås
sist- den godaste kladdkakan med grädde, glass och blåbär!

Förberedelser!

Förbereder fredagen med 3 rättersmeny!

love the way you go

 
Har ätit pannkakor och milkshake nu! Det satt fint efter lite fotboll.. Idag har jag varit i Kristianstad och tränat, de var jätte kul för har inte tränat utefotboll på länge! :) Nu har jag pluggat i 1 hel timme och jag kan fortfarande inte de jag ska kunna.. men skitsamma för jag ska sova, GODNATT! :)

Gårdagens bak!

Gårdagens bak!

smile -

Hejs- Har varit lite seg idag men sådant får man leva med! :) Imorgon är en ny dag och då är jag nog piggare! Idag har jag inte haft någon träning så det känns lite slött, är grymt sugen på att träna. Imorgon har jag iallafall innebandy på kvällen och i skolan har vi vollyboll på idrotten och det är med kul! Nu ska jag dricka te med min syster och förhoppningsvis äta lussebullar som vi bakade igår.. :) 

you just on your own

 
Jag vaknade och började spela mitt spel, rocksmith.. Det är jätte kul fast svårt nu i början.. Det är som guitarhero fast med redig gitarr..Så man måste hålla koll på vilken sträng som har vilken färg osv.. Senare idag ska vårt lag spela fotbollscup, det är det vårt gamla "lilla" lag så vi får se om det går bättre än de andra gångerna.. :) Men innan de ska jag kolla på innebandy.. A-laget spelar ju hemma så.. 

bär och frukt! ♥

När jag kom från skolan gjorde jag en fruktsmoothie till mig! Jag brukar ha fil eller jos i men denna gången hade jag bara bär och frukt! Den blev ganska god! 

Ben and Jerry's

Igår var jag och Ragna och tränade lite, efter det köpte vi glass för vi förkänade det! Det var ju faktiskt dagen innan fredag...

Hamburger

Hamburgare- lite snabbt idag blev det hamburgare.. Som tur är gjorde mamma biffarna och dressingen själv för det är ju alltid godast! Annars har jag allt man brukar ha i en hamburgare i min hamburgare ;) Sallad, tomat, lök, annanas osv ;)  Imorgon kan jag sova en halvtimme längre innan skolan, så gööötttt! 

stickar-

Stickar en halsduk.. kommer den bli klar? vet i fan det får ta tiden det tar.. Hade aldrig börjat på den själv om det inte var för syslöjden i skolan.. Jag har börjat på en halsduk 3 gånger innan och jag har aldrig blivit klar så denna gången ska jag inte ge upp om man säger så ;) 

Kul kväll!

 
okej jag hade väldigt kul igår, mer kan jag väl nästan inte säga.. Jag tog inte så mycket bilder men några blev det iaf! somnade jag inte fören närmre halv 4 så jag var lite seg i morrse.. var ett varv på julmarknaden för att få igång hjärnan igen..Sen dubbel fotbollsträning, ganska skönt.. nu ska jag kolla på solsidan för det är ju skajt bra!
 
 

 

back in black

Väntar på maten, är hungrig som aldrig förr.. ;) Ikväll är det fotbollsfest och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag har kollat igenom gardroben massor gånger med har inte hittat det rätta än.. äääch jag hittar väl något tillslut.. Efter maten ska jag till A-lagsmatchen, ska va sargvakt idag :S Jag får se det posetivt man ser ju iallafall bra .. :)  Hoppas alla får en grymmm Lördag! 
 

kiss to you


hey baby! ♥

shiiitt vad söta vi är! Ikväll ska jag äntligen se breaking dawn part 2! Hoppas den är bra och har ett bra slut.. Inann det ska jag och några kompisar äta ute, iallafall ska det bli kul med bio! :) Imorgon ska vi spela innebandy så kom järna och kolla kl 9 någon gång börjar den ;) Hoppas alla får en fin helg, hajdåå

mysig!

har köpt den här från H&M.. MYSIG! 

don't stop believing

sluta inte tro fören du vet

sabbath bloody sabbath-

Läser igenom SOn! Ragna ska köra upp mig till bulten en sväng snart..Har nyss ätit våfflor känns som jag har gjort det i några dagar nu ;) men har faktiskt ätit pannkakor och inte bara våfflor! ;) 

TOBLERONEGLASS

Chocklad pannacotta och toblerone glass! Kanske blir lite väl mycket chokladsmak men ragna hade gjort pannakotor och jag hade köpt glass så det fick bli så! Jag gillar iallafall allt med choklad .. ;) Lite farsdagsmys kan man väl säga att det var...  Idag har jag spelat innebandymatch vi förlorade med 6-3 men sist vi mötte samma lag blev det 14-1 till dom så vi har blivit bättre ;) Imorgon är det skola igen fast det är en chill dag för vi går bara till kvart över 1, halv 2 har är det fotbollsträning.. sen hem och ladda om inför innebandyträningen på kvällen... Iallafall godnatt

pannkakor

Ätit pannkakor! Idag är en slappedag har alltså inget planerat förutom att vi ska på middag hos mormor senare.. :) Nu ska jag lira lite gitarr och försöka lära mig något..

hallåu

Spökrunda!!!! Har varit i svartabergen på spökrunda.. efteråt fick man korv och dricka. Det var ganska bra för de var första gången dom gjorde det... Men nästa år hoppas jag att det blir lite läskigare! ;) Natti torsdag.

IKEA

Igår försökte jag faktiskt att mobilblogga men appen suser värkligen... Den funkar inte för 5 öre. Skajtsamma. Idag är det ingen träning eller något annat därför tänker jag mamma och ragna köra en runda till de nya ikeat. Hej sålänge! :)

nattmorgondagkvällnattskola

Sicka puddingar... Har gjort chokladpudding till de som vill ha! kom hit och ta en vetja? Fotbollen gick väl bra.. men inte tillräckligt vi spelade bara 2 matcher för 1 lag fegade satan.... Imorgon är sista dagen på lovet och det gillar jag inte.. vill inte ha skola igen'! loven är så mycket för korta! Iallafall godnatt för kommer inte blogga mer för ikväll :)

LÖRDAG

Fotboll! Snart ska jag kolla på Olles första innebandycup någonsin! Undra hur det går.. Men de ska bli kul och se :) Sen ska jag på min första fotbollscup innomhus för i år.. ;) Nu tar batteriet slut på datorn när som helst hejdå! ha en fin lördag !! 

Mysig torsdag med syster ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pannkakor! Jag har nyligen stekt pankakor, de satt fint kan man väl säga! Nu ska jag packa mig en väska och köra till badhuset med Ragna! Vi ska simma ett antal längder och sen sola :) 



RSS 2.0