Music

 
Ett liv utan musika hade inte varit något liv.

Natte dags snart☻

Idag efter skolan gick jag direkt till gymet. Första gången jag var där och jag fick ett bar intryck, perfekt eftersom jag köpte ett gymkort med! ;) Jag testade på de mästa för vad ska man göra som nybörjare... Men när jag gick där ifrån kände jag att jag lärt mig ganska mycket så nästa gång behöver jag inte känna mig sämst. Sen jag kom hem har jag  nästan bara spelat gura fast nu har jag suttit minst 1,5 timme med läxor så jag har gjort lite nytta. Nu SOVA!!!! Natte.  

Top model Sverige 👍

Hemma från dagens insats, innebandyn. Vi har både fotboll och innebandy samtidigt på måndagar men man får välja. Inte så kul :( fotbollen är en sak jag inte vill missa. Det står nog överst på listan hädanefter. Nu ska jag sova efter en fin fruktsallad och topmodel Sverige! Natti!


Jump

 

#Sunset

Solnedgång i Idre

I backen!

Lite bilder från i backen! Nu drar jag på fotboll, hejhej :)

Lördag och hemfärd

Då testar jag igen. Blogg appen. Den har inte funkat innan för mig men nu kanske turen är här :) vi har haft en super mysig vecka men nu ska de bli skönt med hemfärd. Kanske inte idag men iaf när jag kommer hem ska jag ladda upp lite skidbilder från veckan. Ha en bra lördag! Sova i bilen för min del.


Dag 2 i backarna ..

Andra dagen i backen. Det är nu jag börjar lära mig systemet och hitta runt utan att kolla på kartan hela tiden. Jag tycker backarna är toppen att åka i, det enda är i så fall att de är ganska mycket folk här, så köerna till liftarna är ganska långa. Men vi har kommit på att om vi tar singelkön så går de dubbelt så snabbt! :) Idag var vi på afterski efter några snöiga timmar. De var bra musik och god chokladmjölk! Nu har jag nyss kollat på top model sverige och de är för tillfället mitt favorit program.. Men jag kollar ju inte så mycket på tv så.. ;) Nu säger jag godnatt för jag borde gå och lägga mig! ;) 

mjölkchoklad med banan ♥

Efter en hel dag i backen är de inte fel med lite göss! Därför köpte vi banan och choklad som vi ska sätta i ugnen, ha en bra söndagskväll! ♥

4 bilder från idag. Åka i bil så länge kan vara lite jobbigt .. Godnatt

Sitter i en varm och skön stuga i Idre. Kollade nyligen på Melodifestivalen och fyfan rent ut sagt vad dåliga vissa är.. Blir nästan irriterad, vad är de påväg någonstans.. Fast så tänker man varje år endå.. ;) Efter att ha åkt bil i över 10 timmar är jag väldigt trött så funderar på att lägga min snart.. Imorgon blir de halvtidigt att gå upp och ut och åka som vanligt när man är bland backarna. Men godnatt sålänge! 

Goa! ♥

Några bilder från festen igår, jag tog inte särskilt många men några. Efter festen när jag var hemma igen försökte jag sova direkt för imorse blev de riktigt tidig morgon! 

be yourself not someone else

Äntligen har jag packat klart min packning till fjällen. De ska bli så skönt med en vecka skidor till... men nu Träning!  Nu ska jag bara packa min lilla väska sen srticker jag till träningen. Först styrketräning med fotbollen och sen innebandy.. ska bara säga nen sak...... Idag när jag skulle hem missade jag bussen för jag trodde mamma var på skolan, sen när jag insåg att hon inte var de gick jag till mormor.. sen när jag förstog att hon inte heller var hemma så gick jag tillbax till skolan och satt mig och väntade på nästa buss. Men mamma kom tillslut och hämtade mig endpå. Snäll mammi! ♥    Hejdå!

pizza innan träning? ja, varför inte :)

Igår nära jag var och tränade kollade mamma och bror på sveriges mästerkockar.. Dom gjorde pizza och de fastnade i Olles huvud, så idag när mamma kom hem bakade hon 3 olika supergoda pizzor! De satt fint såhär innan kvällens träning. 

dubbelträning

Idag var de lite stressigt efter skolan, för de var bara till att ta bussen hem och sen äta och göra veckans läxor.. Nu måste jag snart byta om till träningskläder för om 20 minuter drar jag mig till dagens fotbollsträning. Först LTU och sen vanlig träning med laget. Så de blir dubbla pass. Hejdå

leenden gör mig glad

dags att byta om inför träning, ett problem fotbollen och innebandyn är samma tid idag.. :( Jag vill såklart på båda men ibland måste man välja och idag blir de fotbollen :) Hoppas INTE de är så kallt som de var i sälen för då blir de inte så kul och springa, men som tur är så är de nog inte riktigt så kalt ;)

Sälen 2013

Bilder från Sälen 2013. De har varit riktigt trevligt, särskilt och åka i skogen ;) Nu är de bara att ladda om inför sportlovet, för på Lördag åker jag till Idre med familjen. De ska bli toppen, förhoppningsvis lika bra som de var här :) 

Iphone 5 case! ♥

Här är de :) Nu ska jag sticka till min kompis ♥ 

snö snö snö

Det snöade hela gårdagen och likaså idag.. Jag vill bara att solen ska komma fram så snön kan smälta.. I alla fall i skåne men inte i Dalarna för imorgonm blir de att åkla skidor! Så ikväll ska jag till en kompis och sova där inatt.. Min pappa kom nyligen hem från byn med 3 Iphoner skal som jag och min syster beställt tillsammans :) Vi beställde dom i mondags så leveranden var väldigt snabb, mycket bra sida!! Passande med att skalen kom innan Sälen. Det kanske inte blir något bloggande över helgen, jag får se fall bloggappen funkar men förmodligen inte för den är kass! :( Jag orkar inte ta med datorn det är ju trots allt bara 4 dagar.. Jag lägger in skalen lite snabbt i nästa inlägg sen ses vi på Måndag när jag är tillbax! ;) 

long way to go, but not to ride

 
Topmodel! Har kollat på 2 avsnitt topmodel, de är jätte kul och se särskilt nu när det är de svenska. De går på tv3 om man inte har tid och kolla på Måndagskvällarna som jag inte har.. Därför såg jag de på datorn :) På Torsdag åker jag till Sälen med Bulten så jag måste verkligen börja packa snart!!!!  

Tomatsås och pasta-

Sitter med en tallrik tomatsås och pasta framför mig, livet är fint! ♥

ladda om inför träning-

Har nyligen kollat på ett avsnitt topmodel sverige, de är bra de.. Vissa är sjukt löjliga men de är kul och se ;) Nu ska jag byta om för uteträning i den kalla snön.. :) Ha de

Snapchat ↓

Jag har kommit på att Snapchat är riktigt kul! de är min nya grej lixom ;) 

fiesta


Bilder från igår -

Hollister-

Shoppingen från i Fredags :)

Dag i Malmö

Hemma från en dag i Malmö! Jag köpte bland annat vantar och lite grejer inför Sälen men även lite annat smått och gott.. Men jag lägger upp de någon annan dag för har ej tid nu :) Imorgon blir de fotboll hela förmiddagen och senare fest.. Så de kanske inte blir så mycket bloggande men får se :) På Söndag blir de änumer fotboll men hela dagen! Jag har dessutom fått tilbax min iphone 5 så nu har jag mitt vanliga numer igen! Godnatt..



RSS 2.0