Fotboll! ♥

Dagen idag har varit helt underbar om man tänker på vädret! Min bror Olle har spelat sin första cup idag och också sin första match, det var väldigt roligt att kolla på. Jag kan inte fatta att vi också spelade så när vi var små.. Det har varit skit gött väder bara sol och mer sol.. Min pappa åkte till Stockholm idag för att sälja en bil så mamma fick hämta oss när cupen var slut. Påvägen hem stanade vi i en affär och köpte glass.. När vi kom hem hade jag massor med energi i mina ben för jag blev så sugen på att spela, så jag har nyss sprungit en runda i ganska bra tempo. :) Så skönt! Innan jag hoppar in i duschen ska jag ut en sväng till så hej sålänge!

Snow blind

Spenderat min dag i kristianstad med goosssiga vänner! Vi åkte in ganska tidigt så vi började med en morgonlatte, Sen satt vi oss på en parkbänk och bara snackade tills stan öppnade, vädret var i topp nästan hela tiden bara i slutet det började regna. När vi gått runt en stund blev vi väldigt hungriga så vi gick till närmsta kinaresurang och käkade kinabuffe. Vi kikade i några butiker till sen drog vi till ett fikaställe där jag åt som på senaste tiden nästan alltid varit kladdkaka med glass ;) Efter det gick vi bara runt och kollade tillslut när regnet kom köpte vi en låda jordgubbar och delade på under ett cafetak. Sen gick vi till bussen igen och nu sitter jag här efter en goa middag! som Olle valt.. Tacos.. Ha en fin helg!

Nytt från idag!

Linne: H&M
Shorts: Sandelins
Tunika/Badkläning: H&M
Piercing: Partaj

-Länkbyte

Jag tycker ni borde kika in på denna fina tjejs blogg! http://annasrunaway.blogg.se


badet'-

Yee I'm cool. Lite till bilder från trollabadet :)
Hemkommen från fotbollsträning, nu kolla på fotboll. Sen sova för imorgon blir det shopping med Tea och Amanda!

Samuel ♥

Nu ska jag träna boll så lägger ut mer bilder när jag kommer hem :) Här är några bilder på gulliga Samuel!

some new,

Stickad mysig tröja: Veromoda-
Naglack som gör naglarna "metalrandiga": Lindex
Här är lite nytt från igår. Nu ska jag till trollabadet och bada, Ha det gött!

fjäderklämma-

Nu har jag nyss duschat och gjort vid mig lite lätt. Nu ska jag följa med mamma en runda till Maxi för har inget bättre för mig. :) I eftermidda ska jag nog träna jag tror iallafall det. Sen ikväll titta på fotbollsmatchen mellan Spanien-Portugal.. Ha en bra dag. :)

Love you!

Love you sister and brother! ♥

*Godnatt''

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Ganska skönt spelat lite gitarr och även lite piano. Annars har jag inte gjort så mycket.. Tränat fotboll och efeter det kollat på damernas fotbollsmatch. Nu ska jag snart gå och lägga mig finns inte så mycket och göra nu förutom datorn och tven och det är ju för trdigt och sitta med hela dan.;) Ja var är sommaren egentligen här är den la inte! Regn hela dagen.. Man får väl hoppas på det bästa det kan ju vända,..

Italien jag längtar som in i!

Vädret i Italien dit vi ska om ca 3 veckor. bilderna säger allt ♥ Hoppas bara det håller sig så som det visar!

- vid sjön i björkhult




Här är några bilder från midsommar vid sjön :)


Midsommar,


Hemma!
Här är jag på midsommar, jag hade kläning och smink först men tvättade bort det efter en stund för skulle ner och bada. Min kläning var marinblå med små katter i mönstret men det får jag lägga ut på bloggen någon annan dag.. :) Nu har jag nyss varit på träning så kom hem och åt en stor sallad för ville värkligen inte ha något fett nu. Kände mig mätt på fett fast ändå hungrig ;) Nu ska jag kolla på fotboll så hejdå och ha det bra!


Godmorgon eller vad man ska säga

img_7625 (MMS)

Nu ligger jag och väntar till att Tiffanie ska vakna så jag prövade fall mobilbloggen funkade, men nej såklart. Så här är ett smsinlägg, skit i bilden det gick tydligen bara ladda upp en.. Igår på Liseberg hade iallafall jag det jätte kul, det roligaste att åka där är kanonen och kolorado eller vad den heter.. Fast kolorado var bara kul när man ville bli blöt själv och om man hade extra kläder att byta till direkt efter. Jag gick också spökhuset första gången i mitt liv, jag tycker inte det va så läskigt som alla säger fast roligt var det! Jag ska nog bli hos Tiffanie ena tills söndag så jag får hoppas på att bloggappen funkar!


fullt sommarlov, bara sol och värme som saknas!

Mamma har nyss lagat supergod tonfisktomatsås med pasta och sen efter det noprade jag jordgöbbar som va redit goa! Nu ska jag packa det sista i min väska för imorgon ska jag till Liseberg med fritidsgården och nu ska jag upp till tiffanie och va där över natten..

Grattis pappsen! ♥ 47


Idag fyller min pappa år lagom när jag kom hem från skånelägret.. han börjar bli gammal 47 år ;) Grattis värdens bästa pappa som finns i hela min värd!♥ På skånelägret har det varit lite svårt för det var så många bra spelare men alla var snälla, goa och glada! Annas har jag haft det jätte kul på lägret jag har också fått veta vad jag behöver träna mer på och vad jag är bra på, det käns skönt! Idag när pappis fyller år gjorde vi goda hamburgare och sen en skitgod tårta med lemoncurd. bilden på tårtan blev lite nära men halva tårtan var redan borta när bilden skulle tas så det blev som det blev.. ;)


Fotboll! ♥

Nu ska allt bara ner i väskan sen sticker jag till Staffanstorp på skånelägret! Det varar till måndag så jag kommer nog inte lägga in på min blogg tills dess för bloggappen krånglar bara hela tiden :(

kvar i något jag lämnat

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt! Vaknade halvsent och lysnade på musik ganska länge sen gick jag ut en stund och tog kort. Nu ska jag snart upp till fotbollsträningen :) När jag kommer hem ska jag packa tills imorgon för då är det äntligen skånelägret! :D

Sweden Rock 2012


lite bilder från SRF 2012 övanför ser du en bild på en liten kille som spelar luftgitarr! ;) Nu ska jag åka med Ragna till Malmö för hon ska på språkresa i 3 veckor till Malta så jag vill följa med och lämna henne! Jag kommer sakna henne!♥


One new one old that is two


Ny piercing -ödlan


Ansiktsmask! ♥

Ragna har nyss gjort ansikstmask på mig.. ;) Nu ska jag ut i solen och skjuta straffar med Olle! Jag längtar så mycket till Fredag med! Fast jag är också väldigt narvös.. För jag och Amand ska på Skånelägret med fotbollen då!.. :D


New in

Idag i kristianstad bytte jag mina joggingskor.. pga att jag fick ont i fötterna av dom andra :( För på intersport där vi köpt dom hade man nöjdkundgaranti som tur va! Med mig hem fick jag ett annat par som jag hoppas är bättre! Jag fick också med mig en baddräckt med öppen rygg från H&M! :)

Hemma efter allt ..

Nu är det över! Jag kom inte hem fören halvsent idag för kollade på herrarnas match.. Annars har dagen varit proppfull! Jag vaknade i somarstugan hyfsat tidigt för pappa skulle skjutsa mig till fotbollsmatch, alltså vi spelade match med vårt lag imorse. Det gick väl helt okej för vi vann men någon typ sparkade mig på benet lite ovanför bemskyddet .. Det gjorde ganska ont då men nu känns det inte lika mycket :) Efter matchen körde jag hem och åt och sen åkte upp till nästa träning. Vi har börjat lite smått med innebandyn. Och sen körde jag och min syster till herrarnas match. Annars har de här Sweden rock dagarna varit riktigt roliga! Men nästa år blir det bättre för då kommer RUSH! Nu ska jag sova! Godnatt! :)

Avslutning 2012

Bilder från skolavslutningen-

let's rock!


Nu ska jag bara äta sen beger jag mig till Sweden rock festival! Så jag vet inte om jag kommer blogga nu och fram över helgen.. :) Hoppas alla får en fin vecka och att vi ses på SRF! :D


Hajdå


Idag iskolan skulle de som tagit ledigt på torsdag stanna kavar och städa bänarar och sitt skåp.. Fast jag fixade det på en svenska lektion istället så jag slapp sluta senare! Om 5 minuter ska jag upp till fotbollen så jag gör ett snabbinlägg nu ;) Efter fotbollsträningen duschar jag och så där för sen ska jag och några till till Osby för att kolla på Herrernas match! Ha en trevlig dag! puzz


Ozzy and friends


Igår när vi kom fram till Malmö gick vi till Stadion direkt.. Efter halva vägen kom vi på att vi glömt bilijeterna i bilen så vi fick vända igen.. Andra gången kom vi ända fram till insläppet men då fick jag tydligen inte ha med min kamera in så jag och pappa fick vända igen.. När vi var vid insläppet igen kom vi äntligen in! Där inne insåg vi att man bara kunde köpa korv innom matväg och jag iallafall var väldigt hungrig! Menmen jag fick ta mig en korv.. Sen när väl Ozzy började var det riktigt bra! fast det kunde gärna vara lite längre. Jag måste bara säga att bassisten Geezer Butler är väldigt bra på saken!


Collage made by me

Idag åker jag och pappa till Malmö för att se Ozzy and friends! Från början var det black sabbath men pga Cancer och ett för dåligt kontrakt hoppade trummisen och gitarristen av.. :( Men istället för att ställa in konserten får Ozzy hjälp av sina friends.. ;)  Men innan Malmö ikväll ska jag toppa mig och slinga håret, jag har också asat fram mina convers som är på bilden! ;)

2012-06-31

Uppspelning i hjärtasjön!

marängswich


Så, nu är swichen klar.. :)


svenska jordissarr




Förbereder fredagsmyset nu.. :)


äntligen!


Nya joggingskor!




RSS 2.0