Rosa slinga


Jag blev försökskanin till min syster! Hon fick mig till att pröva rosa färg.. Men den går ju trotsallt tvättas bort med vatten! Men jag tycker det blev helt OK ändå! :)


Avslutningskläning


Min kläning till skolavslutningen..

Grattis mamma på morsdag! ♥



Igår var familjen hos Jenny och Andreas + 2 busiga barn.. Vi grillade och tittade på Eurovison där Sverigr vann! Själv tycker jag inte om låten eftersom den är sönderspelad på radio.. Men riktigt kul att Sverige vann! :) Idag är det morsdag så vi åkte till norjeboke för att äta middag hos mormor. Jag och Olle passade på att bada i havet! ;) det var faktiskt inte kallt. Hejjss sålänge!


converse


Igår skickade jag bud med min syster för hon skulle till stan! Hon hittade exakt de jag ville ha!


Jag blir bättre med tiden, :)


Ny duschad! Jag har nyss duscht för har varit och tränat en sväng. Idag efter skolan han jag hem och äta sen åkte jag direkt för att träna. När jag kom hem för en stund sen åt jag grillat. Och nu ska jag upp till bulten, Ha en fin fredag! :) 


Summer feelings

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bilder sen igår när jag var hos Tiffanie, vi solade, badade och tvättade hennes cykel!


Frukost med Tiffanie

Min frukost hemma hos Tiffanie, nu ska vi sola och tvätta några cyklar.. ;)


New tops


Idag efter skolan gick jag med Tiffanie och nelly till kiosken för att äta glass! gott.. När vi varit där gick jag hem och Tiff hem till henne.. Där vi låg ute i solen en stund.. I bilen påväg hem märkte jag att jag fått en fästing pricis i hålet till min piercing.. :s Direkt när jag kom hem tog jag väck den.. ÖRK! Mamma har varit i bl.a Helsingborg idag där hon köpt dessa 2 till mig! ♥ Tack! Igår kväll satt jag och visade henne dem på nätet och idag fick jag de! :D


sweet life


Idag har vädret varit toppen! Jag vaknade hos tiffanie, det var så varmt så vi åt frukost ute i "morgonsolen" Efter frukosten låg vi ute i solen och stekte ett tag.. Nu är jag hemma och har fått en del hemska myggbett. För jag mamma och Ragna har nyss varit ute och gått en runda.. Ragna tog med sin kamera så om nu vill kan ni kika in på hennes blogg och se några mysiga bilder! Nu ska jag käka lite vindruvor och annan go frukt.. :)

sweet,


Mamma har bakat rabarberpaj! :)


Lördag!


Lördag idag! Det känns inte som lördag för min del! Jag hade fått för mig att det var Eurovison idag men nej det var det tydligen inte.. Men skit i det! Min lördag ser ut som såhär:Jag kanske ska upp till byn, annars får jag tillbringa kvällen med familjen. Men iallafall ska vi äta Thaigryta som mamma har gjort och sen kladdkaka och glass! Ha en trevlig lördags kväll!


Fredags mys!


Ragna har bakat för kusinerna från Stockholm är på besök.. :)


new in


Äntligen köpt en keps!


Mysiga!


Snyggt till sommaren! någon typ av det här skulle jag vilja ha till sommaren.


more than you is important



Här är några bilder från dagen, massor av blommor och sen så såg vi några "lamor" eller vad det är för något deras halsar var iallafall väldigt långa! Snart ska vi äta sen ska jag upp till byn en runda, jag ska till tiffanie och mysa ikväll..


God morgon!


Godmorgon! Nu har jag nyss ätit frukost, jag tror jag ska gå ut en sväng snart.. Fast först ska jag duscha och lite så.. Sen ska jag och mamma åka någonstans och köpa massor blommor! :)


Glad version av mig! ;)


Jag har glömt och skriva det här på min blogg med! Jag gick vidare från zonläger 3 till skånelägret! Det ska bli jätte kul och jag längtar redan ;) Det är i sommar från den 15-18 juni.. :D Nu ska jag snart gå ut med min bror och spela lite fotboll.. sen ikväll hittar jag nog på något annat! :)


du fattar verkligen ingenting


- ♥


Jag är van, så tror inte jag bryr mig


Några bilder sen igår..
Idag har jag varit seg i benen sen igår på zonlägret så träningen var ganska slapp för min del.. Annars har dagen varit som en helt vanlig måndag med svenskaprov som jag tror gick ganska bra! Nu säger jag godnatt till datorn och lägger mig i sängen för att lyssna musik! ;)


tell me the truth


Jag och min syster har varit ute och tagit lite självporträtt, här har ni resultaten! :)

jordgubbar/muffins


Jordgubbarna sen igår kväll och muffins som Ragna bakat!  Idag har jag varit på zonläger hela dagen så jag kom nyss hem så nu ska vi äta grillat! :)


Något jag vill ha!


Sitter och kollar olika kepsar och den här vill jag ha!


Coola tjejer det här!


Idag vaknade jag trött för igår var jag på holjemarknad, det var riktigt kul! ;) Efter jag ätit frukost i morse så föreslog mamma att köra dit en sväng idag med fast bara kolla lite på marknaden för det gjorde jag inte igår.. Vi körde dit och gick en sväng i pissvädret sen åkte vi hem igen.. Jag tänkte köpa en piercing men jag hittade ingen jag ville ha så jag fick nöja mig med en pizza ;) Nu ska jag äta jordgubbar! Ha en trevlig Lördagskväll!


smarriss


Nyss ätit middag. Så mamma har lagt jordgubbar i socker som vi kan ha ikväll! :)


fotboll


Hemma från en lång dag i skolan! Nu ska jag snabbt äta sen upp till träningen..


Happy to see you smile!


Idag är det ingen träning, :( Jag får vänta tills imorgon för då har vi match! Och hoppas det går lika bra som de andra! Idag slutade vi redan vi 2, skönt! men tråkigt att åka buss så jag och Ragna gick istället till mormor som skjutsade hem oss, Mormor är en riktig pingla! ;) Nu har vi nyss ätit kyckling och ris det var super gott. Jag ska nog fråga min bror fall han vi ut och spela fotboll eller något för jag känner mig så slö när jag varit inne hela dagen!


Some new stuffs


Nu har jag nyss ätit jordgubbar! gott.. Här är skorna och lite till från Malmö. Nu är det bara det långvariga fina vädret som saknas!


Cool måndag..


Känns som tisdag idag, vet inte varför men min innre känsla säger så.. ;) Idag slutade vi halv 3 så Hanna väntade på mig efter skolan. Vi gick hem till henne och snackade en massor och lyssnade på gamal musik från lilla melodifestivalen, en av låtarna var shabadabada polan.. och några till.. hehe det var kul! Halv 7 började vår fotbollsträning som inte gick så bra idag, jag kände mig lite slö sen matchen igår. På onsdag är det ny match och nya tag så hoppas den går lika bra som de andra vi spelat i år! :)  


Lite till från Malmö


Från Malmö köpte jag också den här från bikbok.. :)

Jag valde också en ring från bikbok.. Jag fick ett par skor av mamma med men dom lägger jag ut sen i ett annat inlägg, med några till saker..
Idag vaknade jag och åt mysig frukost.. Vid 10 åkte jag upp til fotbollsmatch som slutade bra vi vann med 2-0! Efter det har Ragna hjälpt mig med bloggdesignen för den var inte riktigt som jag ville, i den gamla såg man inte riktigt hela bilden och den var lite tråkig.. så jag fixade den här istället! :)  


några av mina favoriter


Äntligen hittat en skinnjacka! ♥ Här är några av de saker jag hittade i Malmö jag är supernöjd med allt! Rosa byxorna och jeansvästen är från Carlings.. :) Jackan är från JC.. Nu ska jag gå en runda med Ragna och mamma! ha en fin lördags kväll! :)


pink is perfect


Igår i malmö hade vi hur mysigt som hellst jag köpte blandannat rosa IPhone sakl och hörlurar!

-Malmö


Nu sticker jag, syster och mamma till malmö och shoppar hela dagen! :)

sweet brother!


Min coola bror har upptäckt att man kan se sig själv i datorn.. ;)


tränat i värmen!


Nyduschad! Har nyss tränat, det var skönt fast mina ben inte var i toppform! ;)

Glassigt!


Gottgott! Jag förkänar det nu efter skoljoggen.. ;)

sommaren närmar sig!


Idag var skoljoggen i skolan :s Det var nog det jobbigaste året jag blev skit trött.. Men jag kom på delad 1:a plats på tiden 19:00 rundan är 4,2 km och jag uppföljde mitt mål! När jag kom hem la jag mig i solen direkt. Men nu har jag varit inne och ätit. Jag och min kompis Amanda är också vidare i zonlägret del 3 och det ska bli toppenkul, så får hoppas det går bra! Nu ska jag ut och återgå till mitt solande! ;)

-Norjeboke



Bilder från igår och idag! :) Jag har haft jätte kul hoppas alla andra med har haft det bra!




RSS 2.0