Intersport ♥


Såhär kommer jag se ut uppe i Sälen om en vecka!
Jag köpte skidjacka, termobyxor, flis och underställ på intersport, Toppen!

Greate tone


Nu drar jag och mamma in till stan för att köpa lite grejer ingör Sälen nästa vecka!

beautiful is your second name


Hemma från en lång helg hos Tiffanie, vi har haft det jätte kul. Idag åkte vi pullka för första gången i år. Det var kallt..men kul! När mamma hämtade mig åkte vi på kalas. Nu kom vi nyss hem därifrån. Skönt! För en stund sedan åt jag massor av sallad och pluggat lite.. Nu ska jag titta facebook! Ha en trevlig kväll, jaoo!


I gårkväll: efter begravningen skjutsade m...

mms_img110638360 (MMS)

I gårkväll: efter begravningen skjutsade mamma mig till tiffanie, där fixade vi oss lite sen åkte vi vidare till Annie. Hos Annie hade vi jätte kul och sen vidare till Balders. Där hade vi en kul kväll med massor av roliga människor, men det kunde varit mycket roligare.. Idag: vaknade jag hos tiffanie vi åt frukost och sen har vi inte gjort så mycket mer ;) ikväll ska vi äta pizza och kanske hitta på något mer, men det vet vi inte än! Önskar alla en bra lördag! :)


God morgon!


Godmorgon, Jag vaknade och åt frukost. Och nu har jag snart klätt på mig. ;) Snart ska jag och Ragna gå ut och ta lite kort! Hoppas det blir bra. Och sen vid ett ska familjen till kyrkan på begravning ♥ Hoppas alla har en bra fredag! :)

sweet like sugar


utebilder..


syskonkärlek♥


two for one


Kringlor..


undra fall det är vinter på riktigt?


Nu dags för fotbollsträning!

it is far from me


Byggt en snölykta med Olle..
Annars har min dag varit full med andra roliga saker ;) I morrse vaknade jag som vanligt gick ut och tog lite bilder och sen åt frukost med familjen ♥ Sen åkte jag upp till Hanna. Vi hade as kul som vanligt, vi hade snöbollskrig och det var skit kul.. fast det blev lite kallt innanför tröjan.. ;) Sen kom pappa och vi åkte hem.. Mamma hade fixat kalkonmiddag, det var jättegott. Efter det gick jag ut med olle och byggde en snölykta. Nu är jag riktigt trött och har ganska ont i huvudet, så jag ska bara ta det lungt och göra ingenting ! ha en bra kväll.

vad tycks? :)


Igår färgade jag håret mörkt, själv blev jag jätte nöjd! :)

nice..


I dag var jag i osby med mina kompisar på något möte inför Sälen med bulten ♥ När vi åkte där ifrån hoppade vi av vid bulten ;) men jag åkte hem runt åtta för det var inte så kul ;/ Nu åt jag  jag nyss as god frukt! mums.. Men nu.. ska jag plugga på fysik provet..   

cam bild


Har nyss äteit frukost- ett knäckeböd med gurka och fjukost och en kokosyogurt ♥. Och nu kör mamma oss till skolan. Ha en bra dag och ses kanske sen! :))

ammen hallå!


day today

Idag var skolan som vanligt men vi slutade kl 2 och innebandyn börjar halv 4, så jag hade inte hunit hem imellan med bussen och sen upp igen.. :S Så jag väntade i skolan från 2 till 10 över 3, för då slutade andra klassen! Men jag fick iallafall lite läxor gjorda, gött! Träningen var ganska slapp men rolig. :) När jag kom hem åt jag och sen duschade, efter et tag satt jag mig och tittade igenom läxorna och sen datorn! Och för en stund sen åt jag kladdkaka som Ragna bakat! ♥ Kladdkakan var ovanligt kladdig den var nästan som en såskaka så kladdig va den! ;) Men god ändå'! :* ha en mysig kväll!


Alla är älskade


I can watch you forever


Hemma från träning! Idag efter skolan gick jag hem till Hanna, vi hade superkul! Vi åt kladdkaka och tittade på olika youtube klipp.. haha vad fula vissa är. ;) Nu sitter jag och äter kyckling och pasta.. det kunde varit godare men det duger väl till en dag som denna! Snart ska jag in i duschen och sen mys framför tven och datorn! :*

miss you..


black eyes is right.


Nu är jag trött..! i morse spelade jag innebandy och efter det fotbollscup i hässleholm, det gick väl ganska sisådär.... När jag kom hem åt jag pizza med pappa och efter det duschade jag! men nu är jag ren och fin och trött.. Godnatt säger jag!

Lite av allt..


Hemma från en kväll i kristianstads biosalong, med tiffanie Andersson. Vi tittade på "Simon och ekarna" den var sorglig men bra! tack för en kul kväll! När jag kom hem stog fruktsallad på bordet. Nu ska jag äta den, och ha en trevlig kväll! ;)


mums


Igår var jag med pappa och hämtade Faster Ewa i Kallinge, på flygplatsen såg jag finansministern Anders Borg han hade slickat hår i toffs som vanligt. När vi kom hem hade Ragna bakat bullar som vi fikade på.

bröd på gång..


Syrran håller på att baka bröd nu! Så snäll hon är!

i want to go..

Idag har skolan varit okej, fast vi hade idrott direkt på morgonen och det är lite jobbigt ;) När jag åkte bussen hem somnade jag..hehe men jag vaknade när den stannade hemma iallafall ;) Snart ska jag äta glass tror jag men bara om vi har någon -.- Ha en bra kväll! 


the first time


Hejhej..! Idag började skolan, det var inte så segt att stiga upp som jag tänkt mig.. men sen när jag kom dit blev jag inte glad för första lektionen fick vi vår första läxa..sen fick vi en till.. :( Sen efter skolan var det träning.. Och efter det gick jag till bulten! det var ganska kul idag :)  Är det någon som vet fall det finns någon app till blogg.se för android? Det hade varit bra att ha i skolan och på andra platser också!! :)

Snön kommit!


Idag har jag varit hos Hanna som fyllde 14 år, Grattis! Jag följde med henne till Osby där hon tog navelpircing. Sen tittade vi på film och lite sådant.. Nu ska jag äta något för jag är hur hungri som helst! Ska nog försöka lägga mig lite tidigare med för skolan börjar ju imorgon, det hade inte varit fel med några veckor lov till! Idag kom det lite snö ute, undra hur länge den ligger kvar, hoppas den stannar ett tag iallafall! :)

lev ditt eget liv inte någon annans



Godkväll allihop! För en stund sen åkte Tiffanie hem från en lång dag med mycket kul.. Vi sjöng i mikrofonen det var ingen trevlig syn kan man säga ;) men det var riktigt kul! Sen har vi pratat lite inför skidresan i sälen, jag tycker det ska bli super kul och åka skidor med kompisarna, får väll se om dom är dugligga.. ;)) Imorgon ska jag till hanna för hon fyller 14 hela år.. Det ska med bli jätte kul! Hoppas alla har en trevlig kväll!


underbara dagar väntar..


Idag har dagen varit lite sisådär.. men det gör inget.. för imorgon kommer Tiffanie hit, det var hurlängesen som hällst hon var här, det ska bli mysigt! Och sen på Måndag Fyller Hanna 14 hela år och då ska det bli kul hemma hos henne tillsammans med Hanna själv och Amanda!! ;))


Cupcakes..♥


I morse åkte mamma och jag in till stan, Jag köpte en innebandyklubba och en klänning.. Jag kan visa det sen.. ;) Men när vi kom hem var Olle och Ragna i farten igen, Dom bakade cupcakes..! Dom ska bli goda och smaka på snart!!  

varför kan man tänka fel om något som känns helt rätt..


See you later..



Nyss ätit god mat!! det var jätte gott!! :)) Nu ska jag titta på Voice sverige.. Ha en bra kväll alla! :)

-hej--hallå--tjao-


I kväll kommer Jenny, Andreas, vilde och Neo på besök. Vi ska äta gott och jag ska nog leka med småttingarna..;)

Amanda Fondell är så bra!..


Bilder sen gårdagen..

Bakpotatis ♥


Middagen idag :)) Vi har nyss varit hos grannarna och fikat på morotskaka, det va mummsigt!!, Nu ska jag hålla mig uppe till Sverige-Ryssland.. det är inte det värsta jag ska orka sitta uppe hela matchen med, men det gör jag nog utan problem.!

gulleplutt! ♥


Hemma från träning, nu äta bakadpotatis, så himmla gott!!!

good morning chicks! ♥


Nu börjar dagen med att passa olle  sedan träning..

Underbar dag tjejer!


Hejhej hela högen där ute ! Idag vaknade jag upp och tittade på klockan den var inte så mycket, så jag somnade om och vaknade inteförän kanske halv 11. Då gick jag och satt mig framför Tven.. Kanske vid 12 kom Ragna ner och gjorde frukost till oss båda, hon rörde ihop en äggröra + toast med ost, det var riktigt gott! Vid 2 kom mormor och hämtade oss och skjutsade oss till (sammlingen). För vårt Innebandylag skulle till Olofström och Bowla äta pizza och titta på Olofströms damlagsmatch. Allt har varit jätte kul särskilt och Bowla för jag vann.. ;)) Nu sitter jag här vid datorn och glor på skärmen som nästan varje kväll.. Men nu ska jag snart stänga ner och gå och lägga mig för imorgon väntar en ny dag, jag ska passa olle och sen träna! Puss alla sålänge!!


mys med glass!



Nyss ätit glass med hallon! ♥

home sweet home..


Nu är jag hemma från 2 underbara dagar hos Hanna, Nu ska jag bara duscha sen ska jag ta det lungt och läsa lite Geografi..

så många tankar! så söt..


sweet dreams..

 
Nu sitter jag vid köksbordet och dricker milkshake som mamma gjort till mig! ♥ Snart ska jag upp till Hanna och umgås, Vi ska nog ta kort lite och sen förhoppningsvis hjälper hon mig med bloggdesignen....


2011-12-31




RSS 2.0